# Gökhan İnler

Cevap: # Gökhan İnler

Brezilya markalı tuvalet kağıdı bile yazmayın lütfen :o

bende brezilyalılara karşıyım galatasarayımızda tek bir brezilyalı dahi görmek istemiyorum ne kondisyon var ne fizik var en gereklisi nede karakter var sadece teknik var teknikleride yere batsın

arkadaşlar artık dünya futbolunda brezilyalılara yer yok zaten baktığınız zaman birer birer ülkelerine dönüyorlar onları ayakta tutan zaten bi biz bide rusya ligi kaldı artık bizimde gözümüzü açmamız lazım

arkadaşlar artık dünya futbolunda brezilyalılara yer yok zaten baktığınız zaman birer birer ülkelerine dönüyorlar onları ayakta tutan zaten bi biz bide rusya ligi kaldı artık bizimde gözümüzü açmamız lazım

Nasıl yok

Lucio

Maicon

J.Cesar

İnter2in en önemli 3 oyuncusu

valla ben bize gelipte başarılı olan taffarel ve capone den başka brezilyalı hatırlamıyorum felipe falan geçelim bunları bize kız gibi top oynayan adamlar lazım değil savaşacak adamlar lazım

Medem bu adamlar sorunlu işe yaramıyor o zaman nasıl oluyorda 5-6 tane Dünya Kuppası sahibi oluyor?

toplasan 2 elin parmağını geçmez dünyanın en iyi ligi diyoruz premier lig için saysana kaçtane brezilyalı topçu var

serie a da olabilir ki ordada eskisi kadar rağbet yok futbolda artık savaşmazsan tekniğin hiçbir önemi yok

Futbol değişti evet bak İnter'in kadrosuna kaç tane Brezilya'lı var.Sen gidip cımbızla seçer gibi Brezilya'nın en sorunlu adamlarından ikisini getirirsen olacağı bu

Brezilyalıların tabiki hepsi sorunlu değil.Lakin onlar İnter'de oynamayla Galatasaray'da oynamayı bir tutmuyorlar malesef.

Kimse İnter de yatarım paramı alırım diyebiliyormu?

Ama bizim takımda babasının çiftliğindeymiş gibi her istediğini yapıyorlar.

Yani aslında sorun bizde.O yüzden almamalıyız.

Tafareller,Caponiler farklıydı,herşeyden önce insan gibi insandılar. :)

Geri
Üst Alt