# Gökhan İnler

Cevap: # Gökhan İnler

Shaktar'da ve Man. City'de vukuatları vardı.

Man.City'deki tek vukuatı teknik direktörüyle yaşadığı sorunlardı. Zaten Man.City taraftarı bile Hughes'a kızıyordu, Elano gittikten sonra da tepkilerini belirttiler zaten. Ayrıca Hughes kovuldu zaten. Onun dışında hiç bir vukuatı yok, boş yere sallama.

Brezilyalıların tabiki hepsi sorunlu değil.Lakin onlar İnter'de oynamayla Galatasaray'da oynamayı bir tutmuyorlar malesef.

Kimse İnter de yatarım paramı alırım diyebiliyormu?

Ama bizim takımda babasının çiftliğindeymiş gibi her istediğini yapıyorlar.

Yani aslında sorun bizde.O yüzden almamalıyız.

Tafareller,Caponiler farklıydı,herşeyden önce insan gibi insandılar. :)

Tamam işte o zaman genç yaşta alıcan takıma adapte edicen.

Arda'nın da takımıyla problemleri var. Bu onu karaktersizmi yapar? Fanatik- fotomaç okuyup adam eleştirmeyi bırakın artık. Bir taraftar olarak sıkıldım şu durumdan.

Hughes ve Ireland'la kavgalıydı Elano. Ayrıca Robinho ve Jo'yu da gruplaştırıp, teknik direktöre tavır almalarını sağladı.

Shaktar'da da Brezilyalılar'la gruplaşarak lobicilik yapıyormuş.

Elano'yu seneye görün siz.

arkadaşım bak biz geçmişten bahsetmiyoruz artık brezilya ekolü bitmiştir bence çağdaş futbolda fizik kondüsyon çok daha ön planda buda brezilyalılarda yok ganso kötü topçu demiyorum ben kendi liginde oynar portekizde oynar rusyada oynar ama çünkü orda adamlar futbol oynamaya çalışıyorlar burda ise oynatmamaya çalışıyorlar bize böle kız gibi topçular yaramaz zaten bir çokta örneği var aslında

Tamam işte o zaman genç yaşta alıcan takıma adapte edicen.

Zaten çoğu genç yaşta Avrupaya gelip monte olmaya çalışıyorr ama olmuyo.

En fazla 1-2 sene iş yapıyorlar ondan sonra sorunlar başlıyo cepleri dolunca.

Sonra ülkelerine dönüp bedavaya oynuyorlar...

arkadaşım bak biz geçmişten bahsetmiyoruz artık brezilya ekolü bitmiştir bence çağdaş futbolda fizik kondüsyon çok daha ön planda buda brezilyalılarda yok ganso kötü topçu demiyorum ben kendi liginde oynar portekizde oynar rusyada oynar ama çünkü orda adamlar futbol oynamaya çalışıyorlar burda ise oynatmamaya çalışıyorlar bize böle kız gibi topçular yaramaz zaten bir çokta örneği var aslında

Robinho Real Madrid'te nasıl oynadı peki Pato o fizikle İtalya Liginde nasıl fırtınalar estiriyor?

JO

ELANO

LINCOLN

CRISTIAN

FELIPE

CONCECAIO

PINTO

BATISTA

bunların hangisi başarılı oldu daha bunlar aklıma gelenler

Felipe başarılıydı onu Fatih Terim beğenmedi.Lincoln'ünde geçen sezonun ilk yarısını forse ettiğini unutma hele H.Berlin maçındaki futbolu.Lincoln'üde basın ve teknik heyet yedi.Elano'nun aklı bariz şekilde Dünya Kupasındaydı kupadan sonra görmek lazım.Diğerleri zaten vasat oyuncular.

robinho santosta oynuyor milan neden senelerdir başarısız biliyormusun brezilyalıların yüzünden valla hala brezilyalı isteyenleri görünce tüylerim diken diken oluyorr

yok artık ya lıncoln ü bile savunuyorsun ya daha nediyebilirmki sana :D bize lincoln gibi jo gibi adamlar lazım değil arkadaşım bize kewell hagı popescu baros gibi hem karakterli hemde firstclass futbolcular lazım

her brezilyalı aynı mı ya hey allahım:o

robinho santosta oynuyor milan neden senelerdir başarısız biliyormusun brezilyalıların yüzünden valla hala brezilyalı isteyenleri görünce tüylerim diken diken oluyorr

Ne Milan Brezilya'lılar yüzündenmi başarısız? 3 yıl önce Milan'ın şampiyonlar ligi kupasını almasını sağlayan takımın en önemli oyuncusu Kaka nereli uzaylı mı?

Milan2ın bu seneki en önemli oyuncuları Thiago Silva-Pato-Ronaldinho bunlar hangi milletten?

Geri
Üst Alt