# Gökhan İnler

Cevap: # Gökhan İnler

bu brezilyalilar bizden uzak allaha yakin olsun artik

nerde o eski brezilyalilar:)

aynen kardeşim floryanın kapısından geçmesinler mümkünse brezilya ekolü bitmiştir artık moda afrikalılar bize sağlamından 1 stoper 2 önlibero alalım özellikle liberolar afrikalı olsun bizim sırtımız yere gelmez

milanın durumunu söylermisin peki bana bi barcelonamı madridmi chelsea mi intermi milan yerinde sayıyor millet gitti aya onlar kaldı yaya

milanın durumunu söylermisin peki bana bi barcelonamı madridmi chelsea mi intermi milan yerinde sayıyor millet gitti aya onlar kaldı yaya

Milan'ın kötü olmasının 3 tane mükemmel Brezilya'lı futbolcuyla ne ilgisi var.Asıl onlar Milan'ı ayakta tutuyor.O 3 oyuncuyu çıkar çok sıradan takım olurlar.

ya brezilyalıları savunan arkadaşlara hiç bir şey söylemiyorum anlaşılan bazı şeylerden ders çıkarmamış bazı arkadaşlar

keşke ligue 1 den alıp gelsek ordan aldığımız hiç bi adamdan ağzımız yanmadı çok şükür

Bu adamı rosenborg daykende çok istiyordum şimdi rennes de fransa liginde ne topçular var bizim için en sağlam pazar orası bence

Gökhan nın ne zoru var ki Udinese de gül gibi oynuyo rahat adam onu formasından edecek adam yok ohh kebap değmeyelim keyfine

İlla Gökhan olacak değil.Onun ayarındada yüzlerce oyuncu var.Bence oturup Dünya Kupası'nı baştan sona izlemeliyiz.

Niye güldün ki, Shkakhtar Donetsk'teki olayını bilmem ama diğer dedikleri doğru şeyler Serhat'ın.

Elano'nun tek vukuatını daha önce de yazdım. Hughes ile araları bozuktu. Zaten Hughes'ta kovuldu ve Elano gidince Man.City'li taraftarların geneli Hughes'a kızdı neden gönderdi orta sahadaki en iyi adamlarımızdan biriydi felan diye. İşte daha sonra da Hughes kovuldu dediğim gibi. Bunun dışında hiç bir vukuatı yok. Gruplaşmaymış bilmemneymiş Serhat'ta sadece bir tane yazı bulmuş onu kanıt gösteriyor anca ki o yazıyı yazanın nickiyle kendisinin eksisozlukteki nicki aynı, bu da ilginç bir olay. Ve ben o vukuat olayını da bir tek o yazıda gördüm. Eğer bahsedildiği kadar bir olay olsaydı Man.City taraftarı Elano gittiğinde ateş püskürürdü.

Herneyse Gökhan konusunu da karıştırdık ya helal olsun gerçekten :)

Gökhan gelmezse(yada bu kalitede bi oyuncu) yönetim derin uykudan uyanmamış demektir.

Geri
Üst Alt