# Gökhan İnler

Cevap: # Gökhan İnler

Aslında Udinese'nin Gökhan'ı satmaması için bir neden yok. Adamlarda zaten en kralından 3 tane orta saha var: Gaetano D'agostino, Kwadwo Asamoah, Richard Kitoko. Hele Asamoah ile Kitoko 22'nin altındalar, bence onlarada yer açmak için hemde Gökhan'ın tam da değeri arttığı için belli bir miktara bırakabilirler. Ama esas sorun Gökhan peşinde bir sürü Avrupa kulübü varken Türkiye'ye gelmek ister mi? Kendi sitesinde ( Gökhan Inler ) öncelikli hedefinin İngiltere, Almanya, İtalya, İspanya veya Fransa'dan bir tanesi olduğunu söylüyor.

Elano'nun tek vukuatını daha önce de yazdım. Hughes ile araları bozuktu. Zaten Hughes'ta kovuldu ve Elano gidince Man.City'li taraftarların geneli Hughes'a kızdı neden gönderdi orta sahadaki en iyi adamlarımızdan biriydi felan diye. İşte daha sonra da Hughes kovuldu dediğim gibi. Bunun dışında hiç bir vukuatı yok. Gruplaşmaymış bilmemneymiş Serhat'ta sadece bir tane yazı bulmuş onu kanıt gösteriyor anca ki o yazıyı yazanın nickiyle kendisinin eksisozlukteki nicki aynı, bu da ilginç bir olay. Ve ben o vukuat olayını da bir tek o yazıda gördüm. Eğer bahsedildiği kadar bir olay olsaydı Man.City taraftarı Elano gittiğinde ateş püskürürdü.

Herneyse Gökhan konusunu da karıştırdık ya helal olsun gerçekten :)

İki, üç Brezilyalı'nın olduğu yerde gruplaşma olmaması imkansızdır. Diğer Brezilyalı'lara oranla sorunsuz bir adam olduğunu kabul ediyorum nitekim bizde de herhangi olumsuz bir durum yaşanmadı ya da en azından basına yansımadı bu konuda ama Man C. de İreland'le da Hughes'la da sorun yaşadı. Soyunma odasında takımın (Serhat Robinho'yla, Jo'yu demiş) teknik direktöre karşı tavır almasını sağladığı, teknik direktöre karşı ayaklandığı doğru şeyler. Elano gelmeden önce de yazılıp çiziliyordu bunlar, hatta ben de yazıp çizmişimdir bu konuda mutlaka bir şeyler. Shahtkar'daki durumu ise bilmiyorum, doğrudur yalandır yorum yapamam. :)

Semihin aciklanmasina gerek yok ki, tabii futbol dunyasi ne olacagi yine belli olmaz ama cok cok buyuk ihtimal bitti o is.

ayrica gokhan inler ve udinese'yle son asamada bizimkiler diye biliyorum.
tribundergi.comda yazıyor ne kadar doğru bilemem

Bir girşimimiz var büyük ihtimalle de bakalım sonuçlandırabilecek miyiz. Udinese'den topçu almak kolay değildir.

Gökhan İnler şu anda Hamit ve Nuri'yle birlikte alabileceğimiz en iyi Türk orta saha oyuncularından birisidir.

Udinese nerdeyse kümede kalmaya oynayan bir takım Gökhanı ikna etmek kolay da bonservis zor olur.

Gökhan bize "Yeşil" ışık yakmış.

home_greenlight_pic.jpg

Nedense Gökhan'ı alacakmışız gibi içimde bir his var. Bu başlıkta bir çok sefer diler getirdim neyse bakalım, inşallah gelir. :)

Umarım gelir de hisleriniz doğru çıkar.Mükemmel olur 8 harf 3 hece 1 kelimeyle :D

Geri
Üst Alt