# Gökhan İnler

Cevap: # Gökhan İnler

keşke gelse ama zor

Yıllar önce Fenerbahçe'nin sezon başı kampına katılıp beğenilmeyerek geri gönderildi kendisi.

Sağlam bir scout ekibi kurarak gurbetçi oyuncuları 16-17 yaşındayken takıma kazandırmak şart.Bu oyuncuları takıma katmak kolay değil,yetiştirme parası ya da ne biliyim oyuncuyu ikna etme durumları zor olabilir ama ekol kulüp olabilmek için bunlar şart.Planlamaları doğru yapan bir kulüpte,vizyonu geniş olan bir kulüpte bunlar kolaylıkla sağlanabilir.Gökhan İnler için 7-8 milyon euro bonservis konuşuluyor.Bu 7-8 milyon euro ile geleceği çok parlak olabilecek en az 5 tane gurbetçi oyuncu takıma kazandırılabilir.Bir iki yıl alt takımda oynadıktan sonra da as takım için hazır bir oyuncu olur gerçekten kumaşı iyi ise.

Gökhan İnler tamam iyi de, 7-8 milyon €'ya biz zaten iyi adamlar alabiliriz. Sorun olmaz yani gelmemesi.

Gökhan İnler tamam iyi de, 7-8 milyon €'ya biz zaten iyi adamlar alabiliriz. Sorun olmaz yani gelmemesi.

Kim mesela.Türk oyuncu alınabilecek.O bölgeye Türk oyuncu almak.Yabancı konusunda bizi rahatlatacaktır.Gökhan gibi fizikli sert,seri hangi oyuncu var.Mahamadou Diarra mı,Sisokko mu bence 2'sinden de üstün bir oyuncu.

orta sahaya alacağımız maksimum çift yönlü adam gökhan dır diye düşünüyorum

Kim mesela.Türk oyuncu alınabilecek.O bölgeye Türk oyuncu almak.Yabancı konusunda bizi rahatlatacaktır.Gökhan gibi fizikli sert,seri hangi oyuncu var.Mahamadou Diarra mı,Sisokko mu bence 2'sinden de üstün bir oyuncu.

Diarra ve Sissoko ön libero, Gökhan orta saha. Aralarındaki fark bu en başta. Biz Diarra, Sissoko gibi adam aramıyoruz. 2 tane orta saha arıyoruz. İkisinin de yabancı olmasında bir mahzur yok. 8 milyon € civarına iyi adamlar alınabilir. Gökhan'ın gelmemesi sorun değil.

Diarra ve Sissoko ön libero, Gökhan orta saha. Aralarındaki fark bu en başta. Biz Diarra, Sissoko gibi adam aramıyoruz. 2 tane orta saha arıyoruz. İkisinin de yabancı olmasında bir mahzur yok. 8 milyon € civarına iyi adamlar alınabilir. Gökhan'ın gelmemesi sorun değil.

Yabanci sinirlamasi nezaman kalkti?

Kaleci ybancı almıyoruz bu sezon yabancı stoper almazsak kontenjan sıkıntımız olmaz.

Defansta sadece neill yabancı.Orta sahaya 3 yabancı alsan ilerde Arda Baros keita tam 6 ediyor.

Yine defansi salliyoruz. Dahada ders almadiniz ya inanamiyorum.

Solbek'e zaten 100% yabanci gelecek.

Yine defansi salliyoruz. Dahada ders almadiniz ya inanamiyorum.

Solbek'e zaten 100% yabanci gelecek.

Yok öyle bişey.

Ayrıca sorun Defansta değil takım savunmasında.Daha kötü defansla şampiyon olduğumuz yıl çok az gol yemiştik.Neilin yanında Servet,(kalırsa) ,G.zan,Emre Güngör, Ali turan dan biri oynar solbekte H.balta oynayacak veya çağlar alınır.

Yok öyle bişey.

Ayrıca sorun Defansta değil takım savunmasında.Daha kötü defansla şampiyon olduğumuz yıl çok az gol yemiştik.Neilin yanında Servet,(kalırsa) ,G.zan,Emre Güngör, Ali turan dan biri oynar solbekte H.balta oynayacak veya çağlar alınır.

yok oyle bir sey dediginize gore kesin bir kaynaginiz vardir.

nedir?

bu gökhanda efsane oldu taraftar arasında

overrated...

Sol beke %90 yabancı gelmeyecek. Nerden çıkardınız geleceğini anlamadım.

Sol beke %90 yabancı gelmeyecek. Nerden çıkardınız geleceğini anlamadım.

Kimi alacagaz ya aga? Caglar demeyin millet abartiyor. Volkan Yamandan fazlasi yok bence.

Canerde gitti, koca sezonda tek bir Hakan Balta'mi oynuyacak orda?

En mantiklisi Belhadj gibi o sol kanadi tumden kullanabilecek adam almak.

Hem sol bekte hem sag bekte çok problemler yasiyoruz, 2-3 senedirde boyle bu. En saglami alacaksin oraya yabanci, yerli oyuncuda israr etmekte fayda yok diye dusunuyorum. Ugur bile bu sezon solbekte oynadi ama yine olmadi.

Geri
Üst Alt