# Gökhan İnler

Cevap: # Gökhan İnler

Kimi alacagaz ya aga? Caglar demeyin millet abartiyor. Volkan Yamandan fazlasi yok bence.

Canerde gitti, koca sezonda tek bir Hakan Balta'mi oynuyacak orda?

En mantiklisi Belhadj gibi o sol kanadi tumden kullanabilecek adam almak.

Hem sol bekte hem sag bekte çok problemler yasiyoruz, 2-3 senedirde boyle bu. En saglami alacaksin oraya yabanci, yerli oyuncuda israr etmekte fayda yok diye dusunuyorum. Ugur bile bu sezon solbekte oynadi ama yine olmadi.

katılıyorum hocam.. biz beksizlikten dolayı çok sorun yaşıyoruz.. dediğin gibi kanatları tamamıyla hem ofansif hem defansif anlamda kullanabilecek bekler lazım.. bu da Türkiyede pek yok yabancı hakkımızı oralara kullanmak mantıksız değil.. ne sabri ne uğur ne hakan hiç biri tam anlamıyla bek oyuncusu değil.. birinde savunma yok hücum var diğeri tam tersi.. her 2 sinide yapacak bekler lazım.. dikkat edilirse avrupada sözü geçen takımların bekleri hep oyuna ağırlığını koyabilen oyuncular.. bence sağ ve sol bek pozisyonlarına isabetli transferler yapılırsa büyük bi yol katederiz diye düşünüyorum..

gökhana en son arsenal talıptı cok zor gelmesı ama bı supriz olsada gelse tadından yenmezz

İlla sol beke yabancı deniyorsa bana göre, W.Bridge gelsin.

katılıyorum hocam.. biz beksizlikten dolayı çok sorun yaşıyoruz.. dediğin gibi kanatları tamamıyla hem ofansif hem defansif anlamda kullanabilecek bekler lazım.. bu da Türkiyede pek yok yabancı hakkımızı oralara kullanmak mantıksız değil.. ne sabri ne uğur ne hakan hiç biri tam anlamıyla bek oyuncusu değil.. birinde savunma yok hücum var diğeri tam tersi.. her 2 sinide yapacak bekler lazım.. dikkat edilirse avrupada sözü geçen takımların bekleri hep oyuna ağırlığını koyabilen oyuncular.. bence sağ ve sol bek pozisyonlarına isabetli transferler yapılırsa büyük bi yol katederiz diye düşünüyorum..

Sag bek'e yedek oyuncu alinabilir Sabri için.

Solbek'ede saglam yabanci topçu sart. Hakan Baltada bazen stoper bazende sol bek oynar.

Durmak yola devam.:)

Fotogol'un Fotospor'un bile aklına gelmiyor Gökhan :D

Gökhan İnler bu sayfayı görse kesin gelirdi.İnsanın gözleri yaşarıyor:)

Ama gerçekten gelirse çok iyi bir transfer olur..

kaleye : sinan bolat

sağ bek : serkan şahin

sol bek : malik fathi

stoper : ömer toprak

ön libero : yasin pehlivan-veli kavlak

ortasaha : gökhan inler

ortasaha : nuri şahin

bu türk oyuncuları alıp etrafına kaliteli 4-5 yabancı eklenerek ileriki 5-6 seneyi kurtarırız.

bu türk oyuncuları alıp etrafına kaliteli 4-5 yabancı eklenerek ileriki 5-6 seneyi kurtarırız.

Gurbetspor yaparız GS'yi de.

Yaw herkezde türkye ye gelmez bu adam hayal demiş bilmem ne demiş. niye gelmiyormuş Türkiye ye oynadığı takım çokmu büyük İtalyanın orta sıra takımı Udinese. 10M € bonservis bedeli Elano ya 8m€ veren yönetim herhalde Gökhana da 10m€verir. Bu adamın Udinese de aldıgı yıllık ücret taş çatlasa 1.5m € yıllık 2.5m€ verdikmi bu adama koşa koşa gelir . Udinese gibi amaçsız bi takım da oynuyor Galatasaraya gelse her sene şampiyonluga oynucak her sene Avrupa kupalarıdna boy göstercek. Kimler geldi bu ülkeye futbolcu gökhan mı gelmez..

Buyrun Size bir resim . Yıl 2005 Fenerbahçenin Yaz Kampı. Fenerbahçeye geliyor denenmek için dahi Daum :D beğenmiyo yolluyolar bu adamı. Demekki neymiş ?gelebilrmiş.

Uploaded with ImageShack.us

Yanindaki gay modaci kilikli herif yuzunden gonderilmistir diye dusunuyorum.

Bi gelişme bi haber bi ses bi çıtırtı ...bi fotogol haberi bile mi yok ?:(

emin olun fb de kalsaydı o zaman. şimdi ankaragücü veya kayserisporda oynuyor olurdu çoktan takasta kullanılırdı. hangi türk futbolcuyu yıldızlaştırmış ta onu yıldızlaştıracak fb. Özer i bile mahfettiler. onlar anca Sametlerinin dilinden konuşan adamları alırlar.

fena olmaz aslında

Geri
Üst Alt