# Gökhan İnler

Cevap: # Gökhan İnler

Arda'ya 15 milyon euro verene kadar İngiliz kulüpleri daha az bir miktara İrlandalı Aiden McGeady'i alabilir.Hem uyum sorunu olmaz,hem de daha ekonomik olarak bitirmiş olurlar.

Sen o adamı 3-5 milyon €'ya alınabilecegini mi sanıyorsun üstelik bu kadar piyasa yapmışken (:

Sen o adamı 3-5 milyon �'ya alınabilecegini mi sanıyorsun üstelik bu kadar piyasa yapmışken (:

Arda'dan daha az bir ücrete alınabilir.Ayrıca kafa kafaya bir ücrete bile alınsa İrlandalı olması ingiliz kulüplerinin çok çok işine gelir.

Arsenal gibi alt yapısı sağlam takım gidecek Gökhan'a 12 milyon verecek...! Hani niye almadı? Parayı bastırıp almadan inanmam. Avrupada araştırsan ne Gökhan'lar var.

Link verdik görmüyormusun..(: Hani niye almadının cevabı Udinese Vermedi.

Arsenal'in alt yapısı saglam diye dışardan oyuncu almadıgını mı sanıyorsun sen ? :lol:

Hersene alırlar bu tip oyuncuları.

Siz Gökhan'ı 3 milyon € felan sanıyorsunuz herhalde

Acın 2 gün önceki İtalya maçını izleyin o zaman değerini kafanızda oluşturursunuz

Adamın fiyato 15 milyon € dan aşşagı degil.

Link verdik görmüyormusun..(: Hani niye almadının cevabı Udinese Vermedi.

Arsenal'in alt yapısı saglam diye dışardan oyuncu almadıgını mı sanıyorsun sen ? :lol:

Hersene alırlar bu tip oyuncuları.

Siz Gökhan'ı 3 milyon �felan sanıyorsunuz herhalde

Acın 2 gün önceki İtalya maçını izleyin o zaman değerini kafanızda oluşturursunuz

Adamın fiyato 15 milyon �dan aşşagı degil.

Sercan Yıldırım'da 10-15 Milyon Euro sözde, yani sözde herkezin bir bedeli var. Ben birşey demiyorum istiyorsa 30 milyon olsun. O parayı birisi versin ondan sonra konuşursun. Hayali 15 milyon euro demek çok kolay şimdi.

Sercan Yıldırım'da 10-15 Milyon Euro sözde, yani sözde herkezin bir bedeli var. Ben birşey demiyorum istiyorsa 30 milyon olsun. O parayı birisi versin ondan sonra konuşursun. Hayali 15 milyon euro demek çok kolay şimdi.

Kardeşim adamlar verdi diyorum anlamıyormusun ?

Sercan'nın avrupadaki piyasası 3 kuruş etmez. Hele bu son vuruş ile ona kimse para yatırmaz.

Bizim ligimizde anca isterler 10 milyon €'ları Bizden Fenerden Beşiktaş'dan.

bu forumun öne çıkan oyuncuları "kesinlikle alamayız", "gelmeeez", "imkansızz" demesine hastayım. Sanki Gerard, Lampard, Essien, Xavi' yi falan aldığımız var. Sanki onlara teklif etmişiz gibi abartılı yorum yapmanın ne gereği var? Gökhan İnler kimdir allah aşkına? Ne başarısı var Avrupa' da? Hangi kupayı kazanmışta. "oooo alamayız, hayal" vb muhabbete giriyorsunuz. Gökhan İnler iyi futbolcudur ve Türkiye' ye de bal gibi gelir. Abartıp durmayın şu adamları!

scoutgs nin dedigine göre Gökhan Inler'i istemis bizim yönetim ama sampiyonlar ligi yalan olunca Grella'ya yönelmisiz.

Şu herifle ilgili konu başlığının hep güncel olduğunu görünce ısrarla "acaba böyle bir dedikodu mu yer alıyor basında ?" şöyle bir turluyorum.

bu forumun öne çıkan oyuncuları "kesinlikle alamayız", "gelmeeez", "imkansızz" demesine hastayım. Sanki Gerard, Lampard, Essien, Xavi' yi falan aldığımız var. Sanki onlara teklif etmişiz gibi abartılı yorum yapmanın ne gereği var? Gökhan İnler kimdir allah aşkına? Ne başarısı var Avrupa' da? Hangi kupayı kazanmışta. "oooo alamayız, hayal" vb muhabbete giriyorsunuz. Gökhan İnler iyi futbolcudur ve Türkiye' ye de bal gibi gelir. Abartıp durmayın şu adamları!

Talipleri çok, bonservisi İtalya'nın Kayseri'si Udinese'de ve oldukça da yüksek. Hayal tabii ki.

tamburacı bugünkü yazısında şöyle demiş.

Dikkat! Galatasaray Türk asıllı iki futbolcuyla da görüşüyor.

umarım 2 isimden biri Gökhandır

İkiside adı sanı bilinmeyen adamlardır Gökhan Mevlüt gibi isimler şuanda imkansız.

bu türk asıllılardan biri veli kavlak,diğeri yasin pehlivan!

Geri
Üst Alt