Gökhan Karadeniz Galatasaray Yolunda

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
galatasaray-gokhan-karadeniz-in-pesinde-5951482_7738_o.jpg

32 maçta 27 golle dikkat çeken golcü futbolcu Galatasaray yolunda.

Bu sezon 32 maçta 27 gol bulan genç futbolcunun sarı kırmızı takımdan resmi teklif aldığı iddia edildii.

Galatasaray'ın geçen sezon Aydınspor 1923'te kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki Gökhan Karadeniz ile ilgilendiği öğrenildi. Bu sezon forma giydiği 32 maçta 27 gol atarak dikkatleri üzerine çekti.

Galatasaray'ın devre arasından bu yana izlediği genç futbolcu için teklif yaptığı ve golcü futbolcunun önümüzdeki sezon sarı kırmızılı takımın formasını giyebileceği iddia edildi.

Eurosport.com

Bi Gökdeniz Karadeniz değil.

Bu arkadas baya övülüyor cesitli platformlarda,solak ve etkili bir topcu oldugu söyleniyor,genc topcu yerli topcu,alsak birsey kaybetmeyiz sanırım...

Çöp

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Battal da solakti ve cok övülüyordu. Insallah bunun da sonu onun gibi olmaz.

Battal'ın böyle bir gol ortalaması hiç olmadı diye hatırlıyorum ben.

Demedim zaten, övülüyordu diyorum ben :D Battal Bucadan geliyor diye herkes övüyordu zaten. Yanilmiyorsam bize gelmeden önce 15-16 gol atmisti PTT'de.

Vallah maliyeti öyle fazla ucuk degilse gelsin bence. Yanilmiyorsam Mertani bedava vermistik Atinorduya. Bi kolaylik yaparlar artik.

Demedim zaten, övülüyordu diyorum ben :D Battal Bucadan geliyor diye herkes övüyordu zaten. Yanilmiyorsam bize gelmeden önce 15-16 gol atmisti PTT'de.

Vallah maliyeti öyle fazla ucuk degilse gelsin bence. Yanilmiyorsam Mertani bedava vermistik Atinorduya. Bi kolaylik yaparlar artik.

Altınordu ile ne ilgisi var hocam?

Geçin yaw bu mal adamları..Anadolu'dan alınacak topcular belli;

-Tarık Çamdal

-Niasse (Türk olursa)

-Aydın Karabulut

-Ugur Demirok

İzlemediğiniz biri hakkında niye sallıyorsunuz?

Geri
Üst Alt