Gökhan Karadeniz Galatasaray Yolunda

MURHANI GULDURMEYIN

Fenerbahçe'de İlk Transfer Olcay Şahan | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

boyle bilincsiz bir velet iste daha kendi koyunde top oynayan topcuyu anlayamiyor

murhan tel kadayif biyiklarinla bi daha bana laf yetistirirsen gelip burnuna vururum

Olcay Duisburg'dayken rezilin tekiydi. 2.Bundesliga'da 5 gol 5 asist gibi bir performansla Kaiserslautern'e gitti, orada 1.Bundesliga'da tüm sezon sadece 1 gol atabildi. Öyle ahim sahim bir futbolcu degildi anlayacagin.

Bilgi kirliligi yapmazsan sevinirim.

Burak da son 3 sezonun gol krali ama gel gor ki teknik sifir oyuna katki sifir pas kabiliyeti sifir

Forvet alirken sadece gol sayisina bakmamak lazim

Takimin oyun yapisina nasil uyuyor onu degerlendirmek lazim

Teknik Kabiliyeti zayif olan bir santraforun etrafina, teknik kabiliyeti sinirli defansif oyunculari serersen, tabiki hos bir oyun ortaya cikmaz. Sistem kötüyse, oyuncular moralsiz ise, her oyuncu oldugundan kötü gözükür.

Ben böyle adamlara sıcak bakıyorum.Süper Lig'den yerli forvet istesek bir takımdan,en az 5 milyon fiyat çekerler.Alt ligden aldık mı daha ucuz olur.Ayrıca alt ligden gelen oyuncu Süper Lig'de iş yapamaz fikrine de katılmıyorum.Gökhan Gönül 2006-2007'deyken PTT 1.Lig'de oynadı.Ertesi sene Fener'le Şampiyonlar Ligi'nde oynadı.Sonra da milli takıma kadar yükseldi.Tutadabilir tutmayadabilir,oyuncunun elinde olan bir şey bu.

Olcay Duisburg'dayken rezilin tekiydi. 2.Bundesliga'da 5 gol 5 asist gibi bir performansla Kaiserslautern'e gitti, orada 1.Bundesliga'da tüm sezon sadece 1 gol atabildi. Öyle ahim sahim bir futbolcu degildi anlayacagin.

Bilgi kirliligi yapmazsan sevinirim.

ee

senin mantigina gore o seviyede kalmasi lazimdi

ama futbolcular ve insanlar gelisme potansiyeline sahiptir

senin de bu potansiyele sahip olduguna umut ederek selamet diliyorum

konulara girip cop yazmaktan fazlasina erisirsen iyi olur

atsın atmasıda lazım zaten. cenk tosunu bu gökhanı bize koy 1 sene az çok oynasın 2. sene alışır hep oynatırsın oda 10-15 gol atar

Onu bilemem, bizde egerki iyi hücüm futbolu oynarsak tabiki atabilir. Ancak Umut bulut senelerdir kendini kanitlamis bir oyuncu. Umut Bulut 2006 yilindan beri gayet basarili bir golcülük performansi sürdürdü Süper Lig´de.

- 2006/2007 15 Gol

- 2007/2008 14 Gol

- 2008/2009 14 Gol

- 2009/2010 11 Gol

- 2010/2011 13 Gol

- 2012/2013 12 Gol

- 2013/2014 2 Gol

Gördügümüz kadariyla Süper Lig´de gayet istikrarli bir performans ortaya koyan bir oyuncu olmustur Umut, ancak bu sezon her oyuncumuzda oldugu gibi bir düsüs görünmektedir. Simdi isler kötü gidince, herkez bir kurbanlik koyun arar dogal olarak. Ama teknik kabiliyeti üst düzey olan hic bir tane Türk Santraforu yok, Burak ile Umut´u begenmeyen, hic kimseyi begenmez ve günah kecisi ilan eder isler kötü gidince.

Birde sunu eklemek istiyorum... Almanya ikinci liginde oynayan cogu takimlar, Türkiye´deki Anadolu Takimlarindan güclüdür. Bunu izleyen bilir. Almanya Ikinci hatta Ücüncü Ligi´den (Türk) futbolcusu transfer etmek mantikli olabilir. Ancak Türkiye´deki alt liglerinden oyuncu transfer etmek mantikli gelmiyor eger 19-21 yasin üstündeyse.

Avrupa'da 23 yaşındaki futbolcuya olgun gözüyle bakılıyor genç dediğin 17 18 yaşında olur bu yaşına kadar alt ligte sürünmüş de kimse farketmemis mi

Burda pedofiliq olaylar donmus:(

Avrupa'da 23 yaşındaki futbolcuya olgun gözüyle bakılıyor genç dediğin 17 18 yaşında olur bu yaşına kadar alt ligte sürünmüş de kimse farketmemis mi

Burasi Türkiye. Burda böyle. Aydin 26 yasina gelmis ama adama bu sezon oynadigi maclarda hala "genc Aydin" diyen spikerler vardi. Bizde 25 yasina kadar hala genc oluyor futbolcular. 25 yasindan sonra patlama yasiyor zaten cogu oyuncular. En yakin örnekler mesela bizim takimdan Burak,Selcuk ya da Fenerden Caner, Trabzondan Olcan, Besiktas dan Olcay..

Iste bu yüzden bizim Emre Colak mesela daha patlama yasayacaktir diye bekliyorum ben. Adamda yetenek var, hepimiz biliyoruz zaten.

Valla Umut´tan iyidir büyük ihtimalle herhalde. Umut´tan iyi degilse futbolu biraksin zaten.

Burasi Türkiye. Burda böyle. Aydin 26 yasina gelmis ama adama bu sezon oynadigi maclarda hala "genc Aydin" diyen spikerler vardi. Bizde 25 yasina kadar hala genc oluyor futbolcular. 25 yasindan sonra patlama yasiyor zaten cogu oyuncular. En yakin örnekler mesela bizim takimdan Burak,Selcuk ya da Fenerden Caner, Trabzondan Olcan, Besiktas dan Olcay..

Iste bu yüzden bizim Emre Colak mesela daha patlama yasayacaktir diye bekliyorum ben. Adamda yetenek var, hepimiz biliyoruz zaten.

Bizdeki temel sorun bu zaten potansiyel var ama bi türlü o beklenen performans gelmiyor bu saydığın oyuncuların genç yaşlarında büyük takımlarda deneyimleri var potansiyelleri var belli ki ama neden 25 26 yaşında performans zirve yapıyor Emre yle Aydın patlama yapsın diye beklerken ben patladim senelerdir

Bizdeki temel sorun bu zaten potansiyel var ama bi türlü o beklenen performans gelmiyor bu saydığın oyuncuların genç yaşlarında büyük takımlarda deneyimleri var potansiyelleri var belli ki ama neden 25 26 yaşında performans zirve yapıyor Emre yle Aydın patlama yapsın diye beklerken ben patladim senelerdir

Aydinin Konya golü unutulmaz, oradan sonra bir türlü üstüne koyamadi Aydin. Bir mac iyi performans gösterdi sonra 10 mac kayboldu. Emre Colak da ilk macinda yanilmiyorsam 2 gol atmisti Rijkaard zamaninda. Aydindan ümidi kestim ben, olursa Colakdan birsey olur, ki bence Colak yetenek olarak Aydindan daha iyi. Bekleyecegiz artik. Bekleye bekleye agac olduk zaten. Ama Mancini mesela Colakin hakkini yedi bu sezon. Hakkini yedigi dolu adam var ama neyse.

kardes shuand southampton everton maci var sotonun forveti lambert 07de 4. ligde oynuyormus (25 yasindayken) ve o sezon 36 macta 8 golu varmis

gel gelelim gunumuze simdi premier ligde 34 macta 11 golu var

yani futbolculari siciline gore silmekde nedir

tolga zenginin samiyende heinzdan gol yedigi ve dalga gecildigi gunleri dun gibi hatirlarim

simdi almaya kalksak dunya para vede gayet iyi kaleci

bu isleri gecmeliyiz IMVHBO

kardes shuand southampton everton maci var sotonun forveti lambert 07de 4. ligde oynuyormus (25 yasindayken) ve o sezon 36 macta 8 golu varmis

gel gelelim gunumuze simdi premier ligde 34 macta 11 golu var

yani futbolculari siciline gore silmekde nedir

tolga zenginin samiyende heinzdan gol yedigi ve dalga gecildigi gunleri dun gibi hatirlarim

simdi almaya kalksak dunya para vede gayet iyi kaleci

bu isleri gecmeliyiz IMVHBO

Vallah böyle dolu örnek var zaten. Luca Toni de mesela 23 yasinda kadar 2./3.lig takimlarinda oynuyordu. Denemekde fayda var tabi, maliyetleri fazla ucuk degilse.

Topal da ikinci ligden gelmisti ,sonra adami 5 Milyona sattik Ispanya ya. Ben alman ligini daha cok takip ettigimden bilirim, orada bu sezon 29 yasinda Hoffenheimin 2.takimindan birinci takimina cikip ilk defa Bundesliga oynayan adam var. Yani isteyince her sey oluyor.

Vallah böyle dolu örnek var zaten. Luca Toni de mesela 23 yasinda kadar 2./3.lig takimlarinda oynuyordu. Denemekde fayda var tabi, maliyetleri fazla ucuk degilse.

Topal da ikinci ligden gelmisti ,sonra adami 5 Milyona sattik Ispanya ya. Ben alman ligini daha cok takip ettigimden bilirim, orada bu sezon 29 yasinda Hoffenheimin 2.takimindan birinci takimina cikip ilk defa Bundesliga oynayan adam var. Yani isteyince her sey oluyor.

ewt %90 karakter meselesi imho

ama sirf belli bi yasa kadar succeed edemedi diye bisey olmaz demek tarihi anekdotlara ters

Adama sormaxlarmi umut hayrovic ontivero nerde diye

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha gecen hafta eski bi takım arkadaşı övüp durdu bu çocuğu bana.

Denemekte fayda var :)

Geri
Üst Alt