# Gökhan Karadeniz

Talha Çift

What a come back!
Büyük Kaptan
gokhan-karadeniz-33.jpg

Ara transferde 9 ismi kadrosuna katan Galatasaray önümüzdeki yıl için de çalışmalarına devam ediyor. Alternatifli bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, alt liglerdeki genç yetenekleri de mercek altına aldı.

Sarı-kırmızılılar, Türkiye 2. Ligi’nde Kırmızı Grup’ta lider olan Altınordu’nun başarılı futbolcusu Gökhan Karadeniz’le ilgilenmeye başladı. Forvet arkası ve kanat oynayan sol ayaklı futbolcu attığı 16 golle dikkatleri üzerine çekerken, izleme komitesinin oyuncu ile ilgili teknik kadroya olumlu raporlar verdiği belirlendi.

Galatasaray’ın maliyeti düşük olan 23 yaşındaki oyuncuyu renklerine bağlayacağı ifade edildi.

Gökhan Karadeniz - Futbol

Doğum tarihi: 02.05.1990

Doğduğu il: Bursa

Uyruk: Türkiye

Pozisyon: Forvet - Forvet Arkası

Piyasa değeri: 25.000 €

50.000 TL

[media]https://www.youtube.com/watch?v=4nH-v3Swlsc[/media]

gokhan-karadeniz-33.jpg

Ara transferde 9 ismi kadrosuna katan Galatasaray önümüzdeki yıl için de çalışmalarına devam ediyor. Alternatifli bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, alt liglerdeki genç yetenekleri de mercek altına aldı.

Sarı-kırmızılılar, Türkiye 2. Ligi’nde Kırmızı Grup’ta lider olan Altınordu’nun başarılı futbolcusu Gökhan Karadeniz’le ilgilenmeye başladı. Forvet arkası ve kanat oynayan sol ayaklı futbolcu attığı 16 golle dikkatleri üzerine çekerken, izleme komitesinin oyuncu ile ilgili teknik kadroya olumlu raporlar verdiği belirlendi.

Galatasaray’ın maliyeti düşük olan 23 yaşındaki oyuncuyu renklerine bağlayacağı ifade edildi.

Gökhan Karadeniz - Futbol

Doğum tarihi: 02.05.1990

Doğduğu il: Bursa

Uyruk: Türkiye

Pozisyon: Forvet - Forvet Arkası

Piyasa değeri: 25.000 €

50.000 TL

[media]https://www.youtube.com/watch?v=4nH-v3Swlsc[/media]

ey gidi bandırma az maçına gitmedim zamanında

90 doğumlu adam artık genc değildir,,95'li 96'lı 97'li bebelerden getirsinler...

altınordunun mevcut jenerrasyonunu cok övüyorlar 1-2 ümit davala bulmak lazım o tip takımlardan

Yetenekli oyuncuysa gelmesinde sakınca yok. Bu tarz liglerden de iyi adamlar çıkabiliyor. Bursalı Şener Bugsaşspor'dan gelmişti mesela.

Resimde yandaki Mertan bu arada.Böyle adamları almamız iyi olur .

Vallah Gökdeniz Karadeniz yazdigini sandim fotografa iki kez baktim. :D

Tipten kaybediyor. Geçiniz.

böyle adamlar derken

mertan ile foto çekilen adamları mı kast

ettin?

Umut Gündoğan gibi gençler alınabilir demek istedim.Altınordu'nun altyapısı iyi,Gökhan da fena bir oyuncuya benzemiyor.Maliyeti de pek olmaz diye düşünüyorum.

işte bana bunlarla gelin.

en çok istediğim şey Galatasaray'da gerçekleşiyor.

Oynadığı lige bakılmaksızın kaliteli ayakları toplayıp alternatif kadro olayını geliştirip 3 kulvarda sıkıntısız mücadele edebileceğimiz bir takımın temelleri atılıyor.

Yaşı 23 olabilir lakin adam son 3 sezonda 80'den fazla gol atmış. Kazma olma olasılığı düşük.

Gelsin görelim yoksa işimiz İlhan Cavcavlara kaldıysa yandık... Onlar da böyle ucuza alıp 3 büyüklere kapağı takıyorlar.

işte bana bunlarla gelin.

en çok istediğim şey Galatasaray'da gerçekleşiyor.

Oynadığı lige bakılmaksızın kaliteli ayakları toplayıp alternatif kadro olayını geliştirip 3 kulvarda sıkıntısız mücadele edebileceğimiz bir takımın temelleri atılıyor.

Yaşı 23 olabilir lakin adam son 3 sezonda 80'den fazla gol atmış. Kazma olma olasılığı düşük.

Gelsin görelim yoksa işimiz İlhan Cavcavlara kaldıysa yandık... Onlar da böyle ucuza alıp 3 büyüklere kapağı takıyorlar.

Kendisi çocukluk arkadaşımdır, Bursan'ın Karacabey ilçesindendir, lise futbol takımında beraber oynamıştık ve gerçekten çok yetenekliydi,

Daha sonra burdaki amatör takımlarda Karacabeyspor'da oynamaya başladı, kısa süre sonra Bursa'Da Merinos'a daha sonrada Bandırmaspora gitti, gittiğ her yerde farkını belli etti.

Bu sezon başında da altınorduy transfer oldu ve ilk sezonunda 16 gol atmayı başarıd.

Kimi arkadaşlar 23 olmuş diyorlar evet bu doğru ama bu onun suçu değil.

Bursa'nın Karacabey ilçesinden futbolcu olarak çıkmak Messi olsan bile çok zor, çünkü seni farkedecek bir çalışma küçük yaşlardan itibaren söz konusu dahi olmuyor burlarda.

anadoluda böyle çok harcanan genç var, futbolcu olmak için istanbul amatörlerinde ya da klüplerinde oynamak gerekmiyor, scout ekibi falan flan zart zurt bu ülkede yalan, ulan adam batının ortasında ki adamı çıkaramıyor ki gidip ücra kçşeden yetenekli adam bulsun.

Gökhan'a gelince Galatasaray'da oynar ama çok büyük beklentiler içinde olmamak lazım, geniş kadroda bu yerli kıtlığında iyi bir alternatif olabilir.

ama kesinlikle bursa antep klasında takımlarda ilk 11 olur, kensini çok yakından tanırım futbolcu olarak.

Geri
Üst Alt