GSC Haber Gökhan Sazdağı: "Kulüpler anlaşırsa Galatasaray neden olmasın?"

Adminlerin hepsi gel diyorsa ben bu işe şüpheyle bakarım.

Zahadır, tetedir, babeldir ndombledir bunlarin konularini hep adminler açtı ve hic biri tutmadı

Kayseri'de son donemde istikrarli olmasi birsey ifade etmiyor benim gozumde cunku Kayseri baska Galatasaray baska, boyle onlarca oyuncu var Super Lig'de, bunu yarin aldin diyelim 2 mac oynat herkes yine cop muamelesi cekecek.

Yerli oyuncu transferinde benim iki kriterim var:

1. alinabilecek en iyi yerli MT oyunculari
2. potansiyelli genc yerli oyunculari

Geri kalani gereksiz para harcama olur. Bu tarz oyuncular sezonda 2-3 macta faydali olabilir diye ben sahsen almazdim, tabi karakterini de bilmiyorum belki cok iyi ve pozitif bir insandir belki degildir.

Onceligimiz adam gibi sag bek almak lazim olacak, daha hala onu beceremediler.
MT oyuncusu olmakla bir şey olmuyor Mert mi daha iyi Gökhan mı tartışılır

Gereksiz para harcamayı 3 kuruşa oynayacak Gökhan üzerinden de konuşmanın manası yok, Jelert denilen yetenek fukarası tarihin en pahalı bek transferi, koca sezonu bir halt yapmadan geçirdi, Jacobs da öyle sayılır solda

Yerine gelen Eren 3te 1i maliyetle ondan daha istikrarlı işler yaptı. Günay desen oynadığı maçlarda Muslera’dan daha iyidi.

Örnekler arttırılır, Galatasaray başka vs de doğru değil, lig dışında bir başarımız yokken ligde başarılı adama burun çevirip biz büyüğüz yaklaşımı da doğru değil.

Gökhan kesin gelmeli o ayrı ama haber, “Galatasaray-Kayseri maçından önce Galatasaray rakip oyuncu ayarttı” haberini yapabilmek için şimdiden yapılmış bir hazırlık, kolpa.

MT oyuncusu olmakla bir şey olmuyor Mert mi daha iyi Gökhan mı tartışılır

Gereksiz para harcamayı 3 kuruşa oynayacak Gökhan üzerinden de konuşmanın manası yok, Jelert denilen yetenek fukarası tarihin en pahalı bek transferi, koca sezonu bir halt yapmadan geçirdi, Jacobs da öyle sayılır solda

Yerine gelen Eren 3te 1i maliyetle ondan daha istikrarlı işler yaptı. Günay desen oynadığı maçlarda Muslera’dan daha iyidi.

Örnekler arttırılır, Galatasaray başka vs de doğru değil, lig dışında bir başarımız yokken ligde başarılı adama burun çevirip biz büyüğüz yaklaşımı da doğru değil.
Önümüzdeki sezon Avrupa'da nasıl başarılı oluruz diye transfer planlamasını da ona göre yapmalılar, ligden usandım artık Avrupa'da başarı gelmeyince Osimhen'in mesela kalmasına da gerek yok bu kadar para vereceksek her sene. Yoksa senin ne dediğini anlıyorum , gerçi şuan ki teknik heyet ile Avrupa'da başarı ne kadar gerçekçi orası da düşündürüyor beni.

2-3 istikrarli topcunun yaninda digerleri sezon boyu sadece 2-3 mac parlasa rahat sampiyon oluyoruz zaten.

Franky sepetlersek kesinlikle olabilir enazindan adam savunma yapmayı biliyor

Yaşı olmasa iyi olabilirdi aslında yav

Ama Anadolu'da oynayan 30+ ile büyüklerde oynayan 30+ futbolcular arasında fiziksel kalite anlamında epey fark olabiliyor bence. Büyük takımlarda 30'dan sonra bitiyor çoğu futbolcu. Anadolu'da daha fit durumdalar 30+ herifler.

Ha öte yandan Fener maçı dışında izlenmediğim bir adam benim açımdan. Maliyeti düşük olacaksa 2 yıllık kontratla gelebilir.

jelert ve frankowskinin bek olduğu takımda her türlü oynar gibi, kendimizi dev aynasında görmeye gerek yok

başımızda bu iş bilmezler olduğu sürece sazdağından iyisini gidip alamazlar, 35 tane bek oyuncusu aldık heralde

eren elmalı effect yapar zaten gidip 8 9 milyon euro bonservis verilmeyecek çokta mantıksız bi transfer diyemem

Geri
Üst Alt