Gökhan Töre Elden Kaçıyor!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

757ee795699-13572689-640-360.jpg

Sezonu Beşiktaş’ta tamamlayan ve bonservisi Rubin Kazan’da olan Gökhan Töre’nin kaderi belli oluyor.

Haberin Devami GSC Portal'da

Alın şu adamı artık!

Olcanı aldıktan sonra gereği kalmadı .

bu mali kimse almaz

yabanci sinirlamasi olmasa bes para etmez

Umarim kacar.Bu cocuk asla takim oyuncusu,zeki bi futbolcu olamaz kendi kendine calim atan cinsten illa biri daha lazimsa Yunus Malli var Mainzde ates gibi cocuk valla topla cok iyi ,hizli takim oyununda iyi o gelsin.Kimse niye gormuyor hayret ediyorum zaten.

Bye bye . Adam olda gel. 2020 yılarında belki. Italiada mafia vari yapsın bide. Yanlış ortamda RIP olur

Umarim kacar.Bu cocuk asla takim oyuncusu,zeki bi futbolcu olamaz kendi kendine calim atan cinsten illa biri daha lazimsa Yunus Malli var Mainzde ates gibi cocuk valla topla cok iyi ,hizli takim oyununda iyi o gelsin.Kimse niye gormuyor hayret ediyorum zaten.

Katılıyorum.Yunus biraz daha ortada oynuyor.Bilal Başak. veya Mustafa Saymak düşünülebilir.

Kanatlar doldu taştı halen ne töresi. Solda olcan amrabat sağda bruma Hamit bize yeter de artar bile bize forvet lazım. Adem büyük bizim için kritik bir transfer olur tam ihtiyacımız olan oyuncu. Teknik hareketli adam geçebilir pasları iyi ve yerli. Halen ne bekliyoruz Adem'i almak için

ben törenin karakterinden ötürü bu transfere karşıyım açıkcası hırslı oyunculardan hoşlanıyorum ben olcan gibi bu gökhan vurdumduymaz takılıyor sahada çalımdan başka naneside yok asla ateşleyici oyuncu değil..

Kanatlar doldu taştı halen ne töresi. Solda olcan amrabat sağda bruma Hamit bize yeter de artar bile bize forvet lazım. Adem büyük bizim için kritik bir transfer olur tam ihtiyacımız olan oyuncu. Teknik hareketli adam geçebilir pasları iyi ve yerli. Halen ne bekliyoruz Adem'i almak için

Takimda adam gibi iki tane kanat görüyorum ben. Yeni gelen Olcan ve sakatliktan cikan Bruma.. Hamit ilk senesinde bile tek golle sezonu kapatti, iki sene öncesiydi bu.. Emre ve Aydin desen onlar 2 gol 2 asisti gecmez bir senede. Amrabat'i simdi satamazsak elimizde patlar. Yabanci siniri varken fazla süre almayacak.

Töre ve Olcan ile ligin en iyi yerli kanatlarina sahip oluruz. Bruma ve gelirse Giovinco tarzi bir oyuncu ile sorun yasamayiz.

beğenmiyoruz ama fiorentina 6 milyon veriyor demişler. bana pek inandırıcı gelmedi. bu çocuğuna türkiye dışında kimse 2 den fazla vermez.

Takimda adam gibi iki tane kanat görüyorum ben. Yeni gelen Olcan ve sakatliktan cikan Bruma.. Hamit ilk senesinde bile tek golle sezonu kapatti, iki sene öncesiydi bu.. Emre ve Aydin desen onlar 2 gol 2 asisti gecmez bir senede. Amrabat'i simdi satamazsak elimizde patlar. Yabanci siniri varken fazla süre almayacak.

Töre ve Olcan ile ligin en iyi yerli kanatlarina sahip oluruz. Bruma ve gelirse Giovinco tarzi bir oyuncu ile sorun yasamayiz.

5+3 ün 3 ü için amrabattan daha iyi oyuncu bulmak zor. Amrabat bir silahtır kontratakta.İspanyada bu yüzden başarılı oldu. Kullanabilmeyi bilmek gerekir boş oyuncu değil. Gökhan töre den her yönüyle iyidir ayrıca. Emre zaten kanat oyuncusu değil ortada Selçuk veya sneijderin 1 numaralı alternatifi olur. Aydın fizik falan toparlamış ama artık ortam değişikliğine ihtiyacı var düzenli forma giyebileceğibir takıma gitmeli. Ve Hamit her zaman bu takımda yeri var. Bruma Hamit olcan amrabat bence bizi rahatlıkla götürür daha Sinan var o da bi çıkış yapabilir parayı sağa sola çarçur etmemek gerekir gökhan töreye verilen herbir kuruş risktir dengesiz bi oyuncu elimizde patlama ihtimali çok yüksek.

Biz almıyorsak Türkiye'ye gelmesin zaten

2-3 mio arasi kapatalim tutarsa tutar yoksa fazla zarari yok

Fiorentina napacakmis bu hirboyu allah askina?

Geri
Üst Alt