Gökhan Töre, Fatih Terim'in Elini Öptü

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Gökhan Töre, Fatih Terim'in elini öptü ve hocasına teşekkür etti.

Türkiye Futbol Direktörü Terim’in kendisine sahip çıkmasına çok duygulanan Gökhan, “Allah senden razı olsun” diyerek gözyaşlarıyla hocasının elini öptü. Beşiktaşlı oyuncu, “Bunu ömrüm boyunca unutmayacağım. Size çok şey borçluyum” diye konuşunca Fatih hoca, öğrencisini ilk 11’de oynattı.

Riva’da önceki gün düzenlenen basın toplantısında, tatsız olayla ilgili sert ifadeler kullanan ve kendisini koruyan Terim’le görüşen Gökhan, gözyaşları içinde, “Allah senden razı olsun hocam. Bana sahip çıktığın için teşekkür ederim” diyerek ünlü çalıştırıcının elini öptüğü öğrenildi.

Basın toplantısını televizyondan izleyen Gökhan Töre, “Senin hakkını nasıl öderim bilemiyorum hocam. Bana olan güvenini asla boşa çıkarmayacağımdan kuşkunuz olmasın. Çek maçında ister oynatın, ister oynatmayın, ama bir dakika bile olsa şans bulursam, terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim. Böylesi bir ortamda beni yalnız bırakmadınız, destek verdiniz. Bunu ömrüm boyunca unutamam. Size çok şey borçluyum” ifadelerini kullandığı belirtildi.

Milliyet

Ne de olsa o bir godfather :asd: :asd:

I am the one who knocks!

Ülke olmuş İtalya , Rusya .. (Anlayan anladı)

Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak teşekkür etse olmaz mıydı sahip çıktığın için hocam?

aga babalarina uyum saglamis ft
hak edeni degil, yalakalari oynatiyor

Anlatılan
the-godfather-baba-film-muzikleri.jpg

Gösterilen
-hakkini-nasil-oderim--4860493.Jpeg

Beny azmışım gibi görünüyor lanet olsun işe bak :D

Haha tapaya dava aç arda rezalet :D

Ayarlardaki konu ek gösterimleri tikini kaldırarak çıkan bu absürt resimleri engelleyebilirsiniz.

GT-I9300 Tapatalk

Geri
Üst Alt