Gökhan Töre Hakkında İlginç İddia!

Anıl Kıraç

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Milli Takım kampında aralarında Almanya'dan husumet bulunan Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nun odasına arkadaşlarıyla baskın yapan Gökhan'ın 2 oyuncunun ağzına silah dayayıp tehdit ettiği ortaya çıktı.

ÜNAL Aysal’ın danışmanlığını yaparken, G.Saray’ın Almanya Altyapı Proje Koordinatörü olarak atanan Bülent Tulun’un Gökhan Töre tespiti çok konuşulacak. Tulun, genç futbolcunun adının sarı-kırmızılı kulüple anıldığı dönemde barda silahla vurulmasına atıfta bulunarak yakın çevresine “Belinde silahla dolaşan adamla işimiz olmaz” dediği ortaya çıktı.

KÖLN’DE doğan, aslen Samsunlu bir ailenin çocuğu olan Gökhan'ın, aralarında Almanya’dan kalan husumet olduğu öğrenilen Hamburg'lu Hakan Çalhanoğlu ve Bayer Leverkusen’li Ömer Toprak'la yaşadığı olay akıllara durgunluk verdi. İstanbul’daki Milli Takım kampında Ömer ve Hakan'ın odasına dışarıdan gelen birkaç arkadaşıyla adeta baskın yapan genç futbolcu, iki ismi silahla tehdit etti. Hatta Gökhan ve yanındakilerin iki futbolcunun ağzına silah soktuğu da iddia edildi.

Kaynak: Birkaç haber sitesinden derleme.

Oha, büyük ihtimal yalan.

İnanmıyorum. Töre'nin fiyatı ucuzlasın diye yapılmış bir haber.

Hep yakın çevrelere konuşuyor bu yöneticilerde.

İnşallah yalandır çünkü gerçekse komik değil yani :D

İlginç haber. Muhtemelen yalandır. Gökhan Töre böyle şeyler yapacak bir çocuğa benzemiyor.

Bu haber ancak iki sebeple yapılır. Ya gerçekten böyle bir olay oldu. Veya ki bu en büyük ihtimal, Fener gerçekten devrede ve Töre'yi bizden soğutmaya çalışıyorlar.

enaz Keita nın yollanış sebebi kadar yalan.

öyle olmasını istiyorum.

Şu yöneticilerin yakın çevresi ile sürekli bu konuları konuşmasından bıktım yahu...

dunyada gazeteci olmak var. otur koltuga, kahveni yudumlarken kicindan biseyler uydur, insanlara iftiralar atip bunu kagit parcasina yaz. iyi meslek aslinda, bi polis adayi olarak ozendim gazetecilige

gelsin gelsin tüpcü'nün üstüne salariz

Bu çok ciddi bir iddia. Bunu haber yapan kişi ispat etmekle yükümlü, yoksa Gökhan Töre bir tazminat davası açsa mahveder herifleri. Bana ısmarlama haber gibi geldi.

Fatih Terim'in kamp yaptığı oteli silahla basacaklar? HahahahahAHahAhAhaha

Böyle haberler çıktığına göre büyük ölçüde anlaştık sanırım.

ERDAL CÖMERT - SAMPIY10.COM ısımlı arkadas yapmıs haberı buyuk ıhtımal arkadas tazmınata mahkum edılecek tamamen fikonun ısmarladıgı bı haber cunku alamayınca boyle haber yaptırdıgı cok gorulmus bı olay...hatta bjklı arkadas 20 gun once fılan bak yakında gorursn toreyı alamayınca cıkıp nası kotu konusacak haberler cıkacak demıstı :D

[attachment=10616:BpZ9iC2CQAE31Uz.jpg]

Ekli dosyalar

• BpZ9iC2CQAE31Uz.webp
    BpZ9iC2CQAE31Uz.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 280
Bu haber doğru değildir heralde türk futbolcu buna cesaret edemez

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt