# Gökhan Töre

Cevap: Gökhan Töre Geliyor

Gökhanı alırsak psikolojik olarak rakipleri düşünemiyorum.

lig tv dediyse 2 kere düşünürüm. lig tvye küfür etmeye hazrılanın.

Eğer ki kulübümüzle görüşmek için geleceği haberi doğruysa Hamburg tamamdır! İş Gökhan Töre'ye kalmıştır gibi geliyor bana.Ama haberin doğruluğundan şüphem var açıkçası.

twitter muhabbeti kolpa "1 tweet 3 following 6 followers" var adamda.. ilk twitide 50 dk önce atmış.. haber bizim sitede 20:02de yayınlanmış lig tvdede max 19:45tir diye tahmin ediyorum yani hala twit haberden önce olabilir..

Ligtv ise timsaha gerek yok. Beklemekte fayda var diyorum.

Geçen gün biri Töre tatile gelecek diyordu. Bunlar Transferde zannetmiş olabilir. Sabah ailesinin yüzünden vazgeçti diye haber yaparlar.

Sadece Töre transfer edilsin şimdilik yine yeter. Umarım doğrudur.

tam da yazılmamışsa yazayım diye sayfalara bakıyordum.

Alırsak müthiş bir transfer olacağı kesin.Kesinlikle çok faydalı olacaktır.Takımda sırıtmaz iyi oynayan bir takıma geliyor zaten.Uzun yıllar hizmet eder çok iyi bir transfer olur İNŞALLAH gerçekleşir bu transfer.

Hadi gel be Kınalı Kuzu gel :D

heyecanlandim birden, insalah olur bu transfer

Gokhan iki sene icinde Matias Suarez'i top gibi oynayacak hale gelir. Hatta Avrupanin en iyi futbolcularindan biri olacak potansiyel var. Kanatlardan iceri girip oyunu kurabilen bir gencimiz. Dribblingleri olsun, surati olsun. Arda'yi cok gerisinde cikarabilir.

Tatil için bile gelse mutlaka görüşme yapılır ya da yapılmalı :D

Gelirse Besiktasli diye takilmayin adama. Arifi gecen duydunuz; "GALATASARAYLI Arif olarak kalmak icin ayrildiktan sonra baska bir takima gitmedim."

Ayni Arif Galatasaraya gelmeden once Besiktasliydi.

Hepimiz bir konuda hem fikiriz sanırım...

TÖRE için riske girilir... ben yönetimin yerinde olsam 5 gözü kapalı veririm... hatta 7'yi bile vermeyi düşünürüm...

Nuri'yi şimdi almaya kalksan 20'den aşağı bırakmazlar...

TÖRE'nin çıkışı gerçekten çok etkileyici....

Ünal Başkanım Duy bu sesi...

gökhan törenin hamburgdan kalkan 17:40 ucaginda olup olmadigini ögrenmek kolay,asil nicin geldigi önemli

Geri
Üst Alt