# Gökhan Töre

Cevap: Gökhan Töre Geliyor

G.TÖRE gelsin transfer kapansin. Baska hic bir oyuncu istemem kendi adima. Yeter ki bu adam alinsin.

YamanAkinci Yaman Akinci

Tatile geliyormus, net bilgi. Calis biraz Lig TV

Üniversiteye hazırlanıyorum dersaneden yeni geldim çok yorgunum acaba bu yorgunum bu habere çok ama çok sevindim hiç stresim kalmadı büyüksün yönetim çok iyi oyuncu alıyoruz inşallah :) Hem de Türk :)

Eğer gerçekten bizimle görüşmek için falan geliyorsa bitmiştir bu transfer bence.

Off be ne güzel umutlanmıştım kolpa çıktı haber..

Kanat numarası:THY3AL

Airline: Turkish Airlines

Flight: TK1664

From: Hamburg, Hamburg (HAM)

To: Istanbul, Ataturk (IST)

Aircraft: Airbus A320-232 (A320)

Reg: TC-JPM

Hex: 4BAA0D

Altitude: 34975 ft (10660 m)

Speed: 432 kt (800 km/h, 497 mph)

Track: 141°

Squawk: 2243

Pos: 43.6914 / 24.2383

Radar: LBSF3

Bu uçakta olabilir Gökhan Töre:)

adam tatil icin geliyor türkiye ye.. bizim lig tv de sazan gibi atlati ortaya iste

Trabzonspor için iyi transfer.

Şaka bir yana biz alamayız böyle adamlar.

yaman akıncının tweterı okumadığını nerden bilecez

tatil için geldigi ne belli, beklemekte fayda var

Fatih Demireli

Kendimi Süleyman Hurma gibi hissetmeye başladım ama tekrarlıyalım; Hamburg, Gökhan Töre'yi bırakmıyor.

nolur gel nolur sağada keitayı alın sol sağ yardıralım artık akma zamanı şampiyonluk istiyoz lannn

beyler yaptığım hesaplamalara göre twetterda tatile gelirum haberi lig tv haberinden DAHA SONRA..

Ben dedim. Bir kere ağzımız yandı çünkü, Ligtv bunu her transfer dönemi yapıyor. Ama nedense her seferindede timsaha geliniyor. Beklemekte fayda var.

nevzatdindar Nevzat Dindar

TÖRE GELİYOR AMA.. / GS'nin listesinde bulunan Gökhan Töre, Münih üzerinden İstanbul'a geliyor..Mesut gibi tatile!

Arkadaşlar bu arada ligtv ye kesinlikle güvenmeyin sayısız yanlış haber yaptılar , ben Adnan Öztürk' ün açıklamalarına güveniyorum .

@alpermerttalper mert

Gökhan Töre Galatasaray ile görüşmek için İstanbul'a geliyor haberleri Gsyönetimi tarafından kesin bir dille yalanlanıyor GSdediyenlerdikkat

Rahmetlinin silahını sandıktan çıkardım, TÖRE katliyamına hazırım. Atılsın artık şu imzalar.

Geri
Üst Alt