# Gökhan Töre

Cevap: Gökhan Töre Geliyor

haberlerin kolpa olduğunu düşünüyorum ama eğer kolpa değilse de bize gelirse inanılmaz mutlu olurum çünkü bu genç yaşına rağmen yaklaşık 4 senedir takip ediyorum gökhan'ı. Chelsea alt yapısındayken bile acaba reserv ligi maçlarında oynamış mı diye chelsea'nin sitesine bakardım. İnşallah düşük olan ihtimal gerçekleşir ve takımımıza katılır.

3.5 milyon eurodan aşagı oynayamazmış. bu lafı gökhan töremi söylemiş. vay be velete bak kafa yapıyo bizle.

bizle degil .. cocugun önü acik .. isterse avrupanin en iyi liglerinde top 3 takimlarinda futbol hayatini sürdürür .. türkiye ligine niye gelsin ? cocukta diyorki

eger okadar verirseler düsünürüm yoksa ben niye simdik bu genc yasimda türkiye liginde oyniyim ..

bence hakli ..

Gökhan'la menejeri Hamburg'tan daha iyi bir kontrat koparmak için yapmış/yapıyor olabilirler son günlerdeki bu açıklamaları veya Galatasaray'la bu görüşmeleri bu sebepten dolayı yürütüyor olabilirler. Nitekim daha önce de daha iyi bir kontrat için Rubin Kazan'ın ilgisini öne sürmüşlüğü vardır. Korkarım ki durum yavaş yavaş o yöne doğru kayıyor, Hamburg'la yeni kontrat imzalayacağı konuşuluyordu bugün, diyeceğim odur ki umarım bizi oyalamıyordur Gökhan.

Mutlaka alınmalı önümüzdeki bilmem kaçyıl rahat ederiz. Eğer Şampiyonlar Ligi'nde her sene çeyrek final oynayacak bir iskelet yaratılmak isteniyorsa kesinlikle bundan iyi iş olmaz.

rabzonspor Mervan Çelik ile görüşme halinde .

Abi bunu kaptirmiyalim bari!!

bizle degil .. cocugun önü acik .. isterse avrupanin en iyi liglerinde top 3 takimlarinda futbol hayatini sürdürür .. türkiye ligine niye gelsin ? cocukta diyorki

eger okadar verirseler düsünürüm yoksa ben niye simdik bu genc yasimda türkiye liginde oyniyim ..

bence hakli ..

g.saraydanda zıplayabılır avrupaya,sonuçta elımızde arda örneği topal örneği var.

gokhan gelsin baska da kimse gelmesin anasini satim, bu adam sag kanat için ilaç,

genç yerli , mecbur gelecek bize, solda sagda ortada her yerde oynar tipki gokhan gibi

Gelirse uçarım lan.Kimse benim kadar sevinemez bu transfere.

BrkOzk Burak Özkaya

Mervan'in 240.000€ yetistirme Ucreti var. Mervan eger isterse bu transfer olur.

Il y a 3 minutes Favori Retweeter Répondre

Retweeté par @altunterim »

BrkOzk Burak Özkaya

Iki konuya aciklik getirmem lazim1. Gokhan Tore malesef Gs tranzfer olmuyor. 2. Nevzat Sakar, Mervan Celik icin girisimlerde bulundu...

bu haberi çıkaranın anasıyla tanısmak istiyorum!!!

“@altunterim: Gökhan Töre mevzusuna girmeyeyim dıyordum ama mecburuz.. Zira böyle bir transfer mümkün değil! Altını çiziyorum Mümkün değil! Maalesef!”

çağatay özen

cgtyzen çağatay özen

Trt Spor Son Dakika: Galatasaray, Gökhan Töre ile prensip anlaşmasına vardı.

12 dakika önce

alper mert

alpermertt alper mert

@

@cgtyzen bunlar sondakika vericem diye yalan doğru dinlemeden haber giriyorlar kardeşim yok öyle birşey

4 dakika önce

şuna yanıt olarak ↑

çağatay özen

@cgtyzen çağatay özen

@alpermertt Bende diyorum Alper ama bir kere millet timsaha yattı:)

3 dakika önce web aracılığıyla

çağatay özen

@cgtyzen

@alpermertt Vallahi sabah gereken yerleri bizzat aradım görüşmeler noel sonrasına kaldı kolay değil uğraşılıyor dendi..

19 saniye önce web aracılığıyla

Timsaha yatmaya gerek yok biz ne geldi,uçakta vb ifadeler kullanılan oyuncular gördük.

TRT SPOR: Gökhan Töre ile prensipte anlaşıldı..

Galatasaray Gökhan töre ile presipte anlaştı..

Geri
Üst Alt