# Gökhan Töre

Cevap: TRT SPOR: Gökhan Töre ile prensipte anlaşıldı..

kime inanacxaz lan

Eğer gerçekse süper transfer..19 yaşında daha..

Cevap: Gökhan Töre Geliyor

Trtspor internet sitesindee o kadar yoğunluk varki 5 dakikadır girmeye çalışıyorum giremedim.. Gerçekten son dakika olarak geçtilermi?

Hatırlarsanız Forlan-reyes-Ujfalusi ile anlaşığımızıda ilk trt söylemişti.

tufaya düşmeyelim

Hiç olmamış, hayali bir kazada Arda'nın ağır bir şekilde yaralandığını son dakika haberi geçen bir kanal "2 kere 2 eşittir 4" bile dese oturur tekrar hesaplarım.

Hiç olmamış, hayali bir kazada Arda'nın ağır bir şekilde yaralandığını son dakika haberi geçen bir kanal "2 kere 2 eşittir 4" bile dese oturur tekrar hesaplarım.

1 Kelime 1 işlem vardı eskiden o geldi aklıma :D

çağatay özen

@cgtyzen

@alpermertt Vallahi sabah gereken yerleri bizzat aradım görüşmeler noel sonrasına kaldı kolay değil uğraşılıyor dendi..

19 saniye önce web aracılığıyla

Noel'in ne demek olduğu ve ne zamana denk geldiği hakkında bir bilgileri yok sanırım.

Adam asistleriyle Bundesliga'ya damgasını vurmuş hahahaha 6 asist yapmayla bundesligaya damga vuruyorsa,digerleri ne vurdu :)

Fener medyasinin isidir bu yonetimimizi zor duruma dusuruyor taraftari beklentiye sokarak !

Trt bu sene kaç kere yalan yanlış haber verdi, gaza gelmeyin.

Noluyor lan, geliyormu gelmiyormu, ne is

facebookda gökhan töre şenlikleri başlamış bile adına sayfalar açılıyor :D

Cevap: Gökhan Töre Geliyor İddiası

Tatil için geleceği konuşuluyordu zaten sabah, TRT bunu yeni öğrenmiş heyecan yapmıştır. Mesut da İstanbul'da ona bakarsanız, o kiminle görüşüyormuş?

Geri
Üst Alt