Gökhan Töre'nin Menajerinden Galatasaray Açıklaması

Gökhan Töre gibi yerli kanat oyuncumuz yok.İlgilensek ve uygun fiyata alırsak iyi olur.

Almasak bile pazarlığa dahil olup almalarına engel olmalıyız . Bjk nin bizim ilgilendigimiz sayısız oyuncuya talip olduğunu nasıl unuttunuz

@twtmel

kafasinda kontak var, almanlar bile bundan vazgectilerse iflah olmaz

Kesinlikle almamız lazım. Kanatlardan biri Türk olması avantaj saglar.

# tapatalk #

Beşiktaş fiyatı 5 milyon euroya kadar indirdi ama bonservisine max 3 milyon € verebilir diye ekleseydi yanına daha mantıklı olurdu. Hazır 5'e kadar indirdiyse beşiktaşa teşekkür edip alalım :D

Ederinden fazla para isterler buna jinmastikcilerde pesinde zaten 8-10 milyon edecek oyuncu degil.Yunus Malli daha iyi bundan aliriz 3-4 milyona.

yok be bunlar fiyat düşürme haberleri. 3 milyona almış R.Kazan 4- 5 önersek verirler. Bu sene iyi bir sezon geçirdi bence, seneye Bruma-Töre kanatları süper olur.

ulen ne 5 0 3 ü 6+2 olsa bile almamız lazım kanatlardan biri mecburen türk olacak oda sağ kanatta tek töre var sol kanat brumaya emanet olacak zaten kesinlikle ben istemezmiyim töre yerine 1.sınıf sağ açık ama yabancı sınırından ötürü yapacak birşey yok

-------------Benteke-------------

Bruma-----Sneijder-------Töre

-----------İnler------Melo----------

Telles---Semih--Koray--Veysel

----------------Muslera----------------

tamamıyla temsili yazdım bende biliyorum bentekeyi alamayız felan düşünün stoperler türk sağ bek türk inler türk olmasına rağmen en fazla bu şekil oluyor yabancı iskeleti sağ kanat için çare töre

alternatif: Emrah Bassan olabilir

Şu eziklere inat almalıyız hatta Oğuzhana bile teklif yapıp aklını celmeliyiz o zaman 5+0+3 diyecekmi fiko

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kiralik arti satin alma opsyonu iyi olur gökhan icin

lesh diyenler alternatif önersinler. yoksa seneye bir kanatda aydınyılmaz öbüründe emreçolak oynayacak ona göre :) kaçırmayalım 5 e kadar yolu var. daha da yaşı genç. en kötü bjkye kapak takarız. hadi yönetim bitir şunun işini.

Alirsak iki sene içinde yıldız olur.

Oğuzhan filan. Birileri Olcan der.. Takımı çocuk esirgeme kurumuna filan mı çeviriyoruz anlamadım ki..

Ne yani istemez misin Oğuzhani bak fener Mevlüt Erdinçle görüşüyormus sen bizim takıma koy messiyi ronaldoyu pirloyu ama yerlilerinde burak umut bulut ceyhun hakan balta sabri gibi pas özürlü oyuncuları yanlarına koy o takımdan bir halt olmaz adam verdiği pası geri alamıyor gollerimize bir bak bu sene forvet oyuncularımız hiç paslasamiyor aralarında ama şikecilerde sow kuyt emenike iyi anlasiyorlar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alinsin. Bu yersiz yerlilerden iyidir. Elimizde kanat yok zaten seneye bruma töre bııırrrrr ceyran yapar:D:D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt