Gökhan Töre'nin Menajerinden Galatasaray Açıklaması

Almanyada yetişen en disiplinsiz oyuncu olabilir.Defansa gelmez skora katkı yapmaz sürekli sakatlanır.Yeteneğine bişey diyen yok ancak 7 milyon euro ödersek hata olur.Amrabat'ın güçsüzü diyebilirim tam bir fiyasko onun yerine Heerenven'den Billal alınsa kat kat iyi olur hemde ucuz ya da 3-5 daha ver Hakan'I al

Almanyada yetişen en disiplinsiz oyuncu olabilir.Defansa gelmez skora katkı yapmaz sürekli sakatlanır.Yeteneğine bişey diyen yok ancak 7 milyon euro ödersek hata olur.Amrabat'ın güçsüzü diyebilirim tam bir fiyasko onun yerine Heerenven'den Billal alınsa kat kat iyi olur hemde ucuz ya da 3-5 daha ver Hakan'I al

Ben ingiltere diye biliyorum ama? Ben mi yanlış biliyorum yetişme yerini sen mi?

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu kansızı isteyenlere bir hatırlatmam var: bu sezon Olimpiyat'taki ilk maçta Muslera birisiyle çarpışıp sakatlanmıştı hatırlar mısınız hani son dakikalarda? sonra da topu taca atıp yere yatmıştı. belki zaman geçirmek istedi, belki gerçekten sakatlandı. ama ne olursa olsun topu geri atmayan o şerefsiz oğlu şerefsizler atak yapmaya çalışırken Melo'nun o sinirle kırmızı gördüğünü de hatırlarsınız belki. işte o taç kullanılırken bu şerefsizin yaptığı hareketleri açıp izleyin ligtv'nin sitesinden maç özetleri kısmından. bizim oyunculara el kol hareketleri yapıp ısrarla tacın kendisine atılmasını istiyor bu centilmen şerefli kardeşimiz

Vuuu gökhan gelsin selçuk hemen gitsin neden? Yabancı kuralı var. Bazilarinda yeminle beyin yok beyin!!!!!

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Ne yani istemez misin Oğuzhani bak fener Mevlüt Erdinçle görüşüyormus sen bizim takıma koy messiyi ronaldoyu pirloyu ama yerlilerinde burak umut bulut ceyhun hakan balta sabri gibi pas özürlü oyuncuları yanlarına koy o takımdan bir halt olmaz adam verdiği pası geri alamıyor gollerimize bir bak bu sene forvet oyuncularımız hiç paslasamiyor aralarında ama şikecilerde sow kuyt emenike iyi anlasiyorlar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç yoktan iyi diyorsan kabul de yeterli değiller maalesef..

Bunu, Aydın Karabulut' a hem fizik (Ayıcık), hem de oyun tarzı-mental yönden başka benzeten oldu mu bilmiyorum ama beraber bir fotoğraflarını görmek isterdim...Bazen çok benzettiğin adamları yanyana gördüğünde hiçte benzeşmediklerini görüp şaşırır ya insan...

Gökhan Töre ve Almeidayı paket yapmalıyız mutlaka. Sorunlarımızın yarısı hallolur.

Geri
Üst Alt