Gökhan Töre'ye Silahlı Saldırı | Ameliyat Oldu

Gecmis olsun..

Ah Ah, yetenek olarak üst düzey bir Futbolcu ama Kafası hep başka yerlerde...Maalesef...

Ulan Allah belanızı versin, sporcuya silahlı saldırı nedir? Sonra dünya kupasına gidemiyoruz, olimpiyatlarda çükündürük 3 madalya alsak seviniyoruz. Allah şifa versin Gökhan 'a.

Hayır silahlı saldırı yapacaksınız Volkanla Emre 'ye yapın ben seve seve üstlenirim :D

Söylenenlere göre birisinin sevgilisine sulanmis, kiz sevgilisine sikayet etmis, o da cekmis silahi.

Gece kulübüne silahla girenlerin ülkesi Türkiye. Gercekten cok sacma bir ülkeyiz ya neyse.

Gökhan'ı vuran adam artık bu akşam beyaz tv'ye süper spor programına çıkar. ;)

Çok geçmiş olsun umarım futbol hayatini olumsuz etkilemez.

Geçmiş olsun bir an evvel iyileşir inşAllah ,,

Ama müstehak profesyonel futbolcunun maç sonrası oralarda işi ne , eğleneceksen bir gün sonra eğlen ,,

Insallah boyle olaylar olmaz, ama turkiyedeki futbolcularada bir mesaj olur

Sizin neyinize leyn sabah aksam eglenmek :chargrined:, Turkiyede futbolcular gercekten kendilerine bakmiyorlar, en buyuk ornek Arda Turan, bizdeyken balkon birakmisti ama avrupaya girince sopayi ardanin arkasina dikip onu soyle boyle disiplinle adam ettiler

Bence futbolcularda haddini bilsinler, ozelikle Turkiye gibi ulkelerde takimin kotu sonuc alirken sen gidip eglenirsen bu hic saglikli ve saygiili bir durus degildir..

Mancinide orda olsa onun topuguna siksalar bi kursun, ancak belki ozaman giderdi :D

Gecmiş olsun ama o kafa yapısı ile hiç ama hiç şaşırmadım.

Kim bilir kimin annasına sövmüşdür yine

Insallah boyle olaylar olmaz, ama turkiyedeki futbolcularada bir mesaj olur

Sizin neyinize leyn sabah aksam eglenmek :chargrined:, Turkiyede futbolcular gercekten kendilerine bakmiyorlar, en buyuk ornek Arda Turan, bizdeyken balkon birakmisti ama avrupaya girince sopayi ardanin arkasina dikip onu soyle boyle disiplinle adam ettiler

Bence futbolcularda haddini bilsinler, ozelikle Turkiye gibi ulkelerde takimin kotu sonuc alirken sen gidip eglenirsen bu hic saglikli ve saygiili bir durus degildir..

Mancinide orda olsa onun topuguna siksalar bi kursun, ancak belki ozaman giderdi :D

En sonda ki saka miydi birader

Gecmis olsun Yine ucuz kurtulmus

Beyin yok derken iste tam bunu kastediyordum

Yeteneklerine diyecek bisey yok ama Bize gelse paso sorun cikartir

Ölmeden Galatasaray formasıyla görseydik.

Disiplinsiz bir futbolcu zaten. Sürekli alem yapar durur, klasik burnu havada futbolcu.

Sahada zaten mal mal hareketleriyle bilirim onu, kafasini kaldirmaktan aciz, 3 kisinin arasina girip cikmaya calisir hep

Oha ya, şok oldum görünce.Acil şifalar, geçmiş olsun.

senin kafan mı güzel olm

iyi sana bişi olunca da biz yazalım

zaten mal mal postları vardı, futboldan bi bok anlamazdı

bu konudaki 2.yorumum zaten, adama hakaret falan etmedim. sadece alemci bir oyuncu oldugunu söyledim, yüksek ihtimal alkolü fazla kacirdi, küfür fln etti..

Görgü tanıkların ifadesine göre barda eğlenirken bir bayanın erkek arkadaşına "Şu kızıl kafalı adam beni kesiyor. Ben rahatsız oldum" demesi üzerine kadının erkek arkadaşı silahını çekerek ateş etmeye çalıştı. Bar içinde yaşanan kovalamaca sonucunda sırtından yaralanan Gökhan Töre hastaneye kaldırıldı.

Gecmıs olsun kızıl kafalı adam

Geri
Üst Alt