Gökhan Ünal F.Bahçe'de!

Cevap: Gökhan Ünal F.Bahçe'de!

Semih kulübeye ikili çekyat alsın,yanına arkadaş geldi.

gokhanguiza.jpg

bir insan bir insana bu bakar benzer:D

artık gol kaçırdıktan sonra direklere sarılmak yerine birbirlerine sarılırlar :D:D:D:ciftetelli:

Real Tokat zaferinden sonra böyle bir yıldızı haketti büyük fenev taraftarı :asd:

Gökhan Ünal Galatasaray'a başlıklarını bulamıyorum nedense antu'da ordaki yorumları bir okuyayım ve Fenerbahçe'lilerin 180 derece döndüklerini göreyim bi.

Gökhan Ünal Galatasaray'a başlıklarını bulamıyorum nedense antu'da ordaki yorumları bir okuyayım ve Fenerbahçe'lilerin 180 derece döndüklerini göreyim bi.

ben az önce okudum yerlere yattım :D bu kadar dansöz bir taraftar topluluğu görmedim :D fingir fingir dönüyorlar.. adam kral oldu biranda başlık bile komedi :D:D

Her 2 camiaya da hayırlı olsun.

Ligin 2.yarısında 10 gol atarmış :asd: :asd:

Trabzonluların yorumları

Kadıköy'de iki Sürrealist :D

Fenerbahçe taraftarına sabır diliyorum.

muhteşem ikili G G :D

Antu'ya bakmaya gerek yok. Yanıbaşımda 3 Fenerli sinir krizleri geçiriyor abi. Uyarmıştım. Hazırlayın kendinizi demiştim. Dinlemediler

fenerin resmi sitesinde açıklandı ohhhh beeee

İstanbul'a atom bombası atsak bu kadar zarar veremezdik...

:D

ben az önce okudum yerlere yattım :D bu kadar dansöz bir taraftar topluluğu görmedim :D fingir fingir dönüyorlar.. adam kral oldu biranda başlık bile komedi :D:D

Beyler lütfen ayıp oluyor antuda yazanlardan biride benim :D Arkadasları gaza getiriyoruz onlarda sagolsunlar ayak uyduruyorlar . Antu'da bide hayri cund var ama bizim hayri cund mu çözemedim tama daha :)

puahahahhahahahaha

iste vizyon iste dunya kulubu

trabzonda yuhalanan gokhan fenerddeeeeee

Geri
Üst Alt