Gökhan Ünal F.Bahçe'de!

Cevap: Gökhan Ünal F.Bahçe'de!

kaç para vermişler çok merak ediyorum..

İyi olmuş iyi.

Oh be rahatladım. Bize gelmesinden çok korkuyordum.

Bizene hacı biz nasıl kullanıyoruz parayı o önemli ;)

Bu tür hatalara düşüp ''Enayi'' damgası yemediğimiz için mutluyum.

Takımımla gurur duyuyorum.Neill ile Gökhan 'ın sözleşme sezon sonu bitiyordu.Biz ne kadar ödedik onlar ne kadar ödedi ? Fiyat , kalite vs vs...Herşey meydanda.Bravo GS.:2_thumbs_up_-_anima

Bu tür hatalara düşüp ''Enayi'' damgası yemediğimiz için mutluyum.

Takımımla gurur duyuyorum.Neill ile Gökhan 'ın sözleşme sezon sonu bitiyordu.Biz ne kadar ödedik onlar ne kadar ödedi ? Fiyat , kalite vs vs...Herşey meydanda.Bravo GS.:2_thumbs_up_-_anima

Zaten dar boğaz bizi bu yola itti,Haldun Üstünel kendi parasını harcar gibi transferde titiz davranıyor,çünkü o tribünlerden gelen biri o bir taraftar zihniyetiyle düşünüyor,kulübünü zora sokmamak zorunda bu psikoloji ve iyi niyet en iyisine zorluyor ve bizler için başarıyor,takdir etmek gerek gerçekten yönetimi,tek sıkıntı sportif başarı onuda sayın hocamız Rijkaard ve ekibi ile yakalayacağız çok umutluyum...

Bu adam belki bizde iyi performans gösterebilirdi Çünkü düşüş yaşayan futbolcular Galatasaray'ımıza geldikten sonra takım içinde ki ortamdan ve taraftardan dolayı çok fazla baskı yaşamıyolar(baskıdan kasıt gereksiz oluşan baskı) ama bu durum Fb'de tam tersi oy üzden orda başarılı olamaz Trabzondan daha beter bir ortama gitti fayda sağlayamaz.

gökhan, bize valla yılın kazığı olacaktı. 4-5 m.euro değmez bu adam için.. helal olsun azizeye elimizden iyi ki kaptın

:kupa::kupa: al azize, yılın ilk kupası benden sana hediye

canaydın döneminde haldun üstünel olsaydı eminimki elimizden kaçırmazdık ribery'i...

Adam işi biliyor.Rakiplerde gıpta ile bakıyorlar bize..

Dualarım kabul oldu böylelikle Fb vizyonunu görmüş olduk

Gökhana laf atanlara dicem SU !!! GÖKHAN NONDAYI 10a carpar 5le böler BAROSUDA AYNEN

şu cümleyi kim kurmuşsa gerçekten tanımak isterim , iyi makara yapılır

3.5 + Burak = 5 Milyon Euro :( Digitürk gelirleri artırdı ama yine düzgün kullanılmıyor bu paralar.:( YAZIK ya :(

iyi TS birazını çıkardı Gökhanın parasının..sevindim onlar adına..

fenere de 3.5 milyon girmiş, üstüne de Gökhan girer :) tabi Guizadan sonra girecek yer kaldıysa :D

Bunlar kuş beyinli değil...

Kuş beyinsizlerrrrr! :D

Bu adam tribünlere oynadığından belirli bir süre barınır.Ne zaman gol kaçırma barajını aşarsa o zaman sesler yükselir.

Cidden fenerin bu transfer sayesinde şampiyonluk yarışında yara alacağını düşünüyorum.Umarım öyle olur.Kaçır gökhanım kaçır :D

Geri
Üst Alt