# Gökhan Ünal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Gökhan Sürprizi !

Son derece mantıksız, Gokhan Unal Galatasaray'a hiçbirşey veremez... Nonda formsuzken dahi daha etkili bir futbolcudur. Bu tip kalitesiz topçulara kalmamalıyız nitekim hücum hattımız zengin... Baros döndüğünde zaten bir problem kalmayacak... İlle de forvet transfer edeceksek, yerlilerden mümkün olduğunca uzak durmalıyız... Zaten şu an Galatasaray taraftarını etkileyebilecek yerli bir forvet mevcut değil Süper Lig'de... Gokhan Unal'a bakacağımıza, Manisa'daki Simpson'a bakmak çok daha akıllıca olmaz mı ?..

bu arada bi gazetede keitanın kuzeni camara a2 takımla antremanlara başlamış diye bi haber vardı acaba doğru olabilirmi

Gökhan Ünal, Trabzonspor defterini kapattığını ve Galatasaray’da oynamak istediğini söyledi. Golcü oyuncu, “Trabzon’da kafam hiç rahat olmadı. Bu yüzden beklentileri karşılayamadım” dedi

Galatasaray’ın sürpriz şekilde gündemine aldığı ve kupa maçının devre arasında Başkan Adnan Polat’ın Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’den istediği Gökhan Ünal, tatilini geçirmek için Ankara’ya giderken bordo-mavililer ile olan bağının koptuğunu söyledi.

MİLLİYET’e konuşan golcü oyuncu, “Trabzon’da artık faydalı olamayacağım. Galatasaray’ın her yönüyle bana uygun bir takım olduğunu düşünüyorum. Her şeyden önemlisi, bu takıma karşı bir sempatim olduğunu herkes biliyor” ifadesini kullandı.

Trabzon’daki dönemini anlatan Gökhan şunları söyledi:

“Benim Kayseri’deki performansım ortada. Bir Anadolu kulübünde gol krallığına ulaştım. Ancak Trabzon’da kafam hiç rahat olmadı. Hep baskı, hep stres... 15 gol, 15 asist yaptım ama yine yaranamadım. Trabzon’da futbol oynamak çok zor. Bir futbol kenti ama sizden sürekli birşeyler bekleniyor. Kaçırdığınız gol sonrası sanki stat yıkılıyor. Trabzon’da ne yazık ki kafam hiç rahat olmadı. Bu yüzden de beklentileri karşılayamadım.”

27 yaşındaki futbolcu, “Galatasaray’ın istemesi bana gurur verir. Heyecanlıyım ve bu transferin gerçekleşmesini bekliyorum. Aslında Trabzon’a gitmeden önce de Galatasaray’a gitmem söz konusuydu. Ancak yüksek bonservisim yüzünden gerçekleşmemişti. Kısmet bugüne diyelim” yorumunu yaptı.

Bu arada Gökhan Galatasaray’a transfer olursa, Trabzonspor’la bu sezon Avrupa Ligi ön elemesinde oynadığı için Avrupa Kupaları’nda forma giyemeyecek.

Ver elini Cim-Bom / Spor / Milliyet İnternet / Trabzonspor, Trabzon, Ankara, Avrupa, Sadri Şener, Adnan Polat, Kayseri, Gökhan Ünal, Avrupa Kupaları, Avrupa Ligi, Galatasaray, futbolcu

Hacısalihoğlu: "G.Saray, Gökhan'ı istedi"

Yahu arkadaş ben milli takımda oynarken tahammül edemiyordum bu futbol kazma stil forvete Allah muhafaza ya Galatasaray'a gelirse ne yaparım ? Sakinleştirici alırım maçlardan önce en hayırlısı.

Yahu arkadaş ben milli takımda oynarken tahammül edemiyordum bu futbol kazma stil forvete Allah muhafaza ya Galatasaray'a gelirse ne yaparım ? Sakinleştirici alırım maçlardan önce en hayırlısı.

Yahu aynen aynen

Bu adamdan nefret etmek isteyen geçmiş maçlara yada yakın tarihten TS-BJK maçına baksın :asd:

İnşallah gelmez

Hadi ordan lan.Galatasaray da oynamak istiyormuş.Bunu Kayseride'iken kendini menajerlere mal gibi sattırırken düşünecektin.

Trabzonspor'da başarılı olmayan bir futbolcu nasıl Galatasaray'da başarılı olabilir. Ayrıca Haldun Üstünel ilgilemiyoruz dedİ. Bu konuya kilit vurulsun.

Gökhan Ünal, Trabzonspor defterini kapattığını ve Galatasaray’da oynamak istediğini söyledi. Golcü oyuncu, “Trabzon’da kafam hiç rahat olmadı. Bu yüzden beklentileri karşılayamadım” dedi

Galatasaray’ın sürpriz şekilde gündemine aldığı ve kupa maçının devre arasında Başkan Adnan Polat’ın Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’den istediği Gökhan Ünal, tatilini geçirmek için Ankara’ya giderken bordo-mavililer ile olan bağının koptuğunu söyledi.

Golcü oyuncu, “Trabzon’da artık faydalı olamayacağım. Galatasaray’ın her yönüyle bana uygun bir takım olduğunu düşünüyorum. Her şeyden önemlisi, bu takıma karşı bir sempatim olduğunu herkes biliyor” ifadesini kullandı.

Trabzon’daki dönemini anlatan Gökhan şunları söyledi: “Benim Kayseri’deki performansım ortada. Bir Anadolu kulübünde gol krallığına ulaştım. Ancak Trabzon’da kafam hiç rahat olmadı. Hep baskı, hep stres... 15 gol, 15 asist yaptım ama yine yaranamadım. Trabzon’da futbol oynamak çok zor. Bir futbol kenti ama sizden sürekli birşeyler bekleniyor. Kaçırdığınız gol sonrası sanki stat yıkılıyor. Trabzon’da ne yazık ki kafam hiç rahat olmadı. Bu yüzden de beklentileri karşılayamadım.”

27 yaşındaki futbolcu, “Galatasaray’ın istemesi bana gurur verir. Heyecanlıyım ve bu transferin gerçekleşmesini bekliyorum. Aslında Trabzon’a gitmeden önce de Galatasaray’a gitmem söz konusuydu. Ancak yüksek bonservisim yüzünden gerçekleşmemişti. Kısmet bugüne diyelim” yorumunu yaptı.

Bu arada Gökhan Galatasaray’a transfer olursa, Trabzonspor’la bu sezon Avrupa Ligi ön elemesinde oynadığı için Avrupa Kupaları’nda forma giyemeyecek.

kayseriden yanlıs takıma gitti burnu sürttü tabi...

yalnız formunu yakalarsa baroşa şu ligde sercandan sonra alternatif oluşturabilecek nadir adamlardan biridir bence.Takas yoluyla alınsa daha mantıklı Serkan K.-Aydın-Aykut verilsin daha ne istiyorlar :D

beyler trabzon bu adamdan bıkmış durumda kesinlikle uygun bir fiyata vereceklerdir.. + adam türk ve yedek beklemeyi problem etmeyecek bir adam zaten nası edebilir baroş önündeyse :D ayrıca Gs da yedek olmak TS da ilk 11de olmaktan iyidir..

Neyse, ben isterim, iyi bir yedek olur 27 yaşında tam forvetin en verimli olacağı çağlarda.. Trabzonda çok değişik sebeplerden dolayı oynayamadığını düşünüyorum

Hacısalihoğlu: "G.Saray, Gökhan'ı istedi"

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Fatih Tekke'nin transferi gerçekleşene kadar bu konuyla ilgili açıklama yapmayacağını vurgularken, Gökhan Ünal'la ilgili olarak ise "Gökhan için henüz hocamız bir karar vermedi. Ama satma kararı alırsak, 6 milyon 250 bin euroya aldığımız bir futbolcuyu kimse ucuza satacağımızı sanmasın" dedi.

Trabzonspor'da ara trasfer dönemi öncesi yaşanan hareketli saatleri Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, DHA'ya değerlendirdi. Hacısalihoğlu, teknik direktör Şenol Güneş'in istekleri doğrultusunda takımı güçlendirmeye çalıştıklarını belirterek, "Aradığımız özelliklerde, takıma direkt olarak katkı yapacağına inandığımız futbolcu olursa, tabi ki kadromuza katmak istiyoruz. Fatih Tekke'nin transferi konusunda ise, bu iş artık sonuçlanana kadar konuşmayacağım. Herkes gibi biz de bu transferin sonuçlanmasını istiyoruz" diye konuştu.

GALATASARAY, GÖKHAN'I İSTEDİ

Hacısalihoğlu, Gökhan Ünal için Galatasaray'dan dolaylı bir teklif geldiğini de belirterek, "Gökhan Ünal kaliteli bir futbolcu. Ancak burada bazı şeyler yolunda gitmemiş olabilir. Sonuç olarak 6 milyon 250 bin euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiğimiz bir futbolcuyu kimse bizden ucuza alacağını sanmasın. Şu anda bu futbolcu için kesin bir satış kararı almadık. Çünkü hocamız kendisiyle ilgili bir karar vermedi. Ama hocamız da onay verirse, kimse Gökhan'ı 4-4.5 milyon eurodan aşağı satacağımızı sanmasın. Bu konuda yönetim olarak henüz net bir bonservis bedeli belirlemedik" dedi.

BARIŞ MEMİŞ'İ KİRALIK OLARAK VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ

Genç futbolcu Barış Memiş'i kiralık olarak başta bir takıma göndermeyi düşündüklerini vurgulayan Hacısalihoğlu, "Barış, bizim büyük umutlar beslediğimiz gelecek vadeden bir futbolcu. Ancak mevcut kadro içerisinde forma şansı bulma olasılığı oldukça az. Kiralık olarak bir takıma vermeyi planlıyoruz. Bu konuda teklif bekliyoruz. Böyle bir kararın hem Barış, hem de bizim için daha hayırlı olacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

TAYFUN BOŞ SÖZLEŞMEYE ÜÇ YILLIK İMZA ATTI

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Tayfun Cora'nın boş mukaveleye imza attığını da belirten Hacısalihoğlu, şöyle konuştu:

"Kendisiyle oturduk, konuştuk ve hiçbir sorun çıkarmadan boş mukaveleye üç yıllık imza attı. Bu takımdan yetişmiş bir değer olarak beklenen özveriyi gösterdi. Aynı şekilde Tolga ve Umut Bulut'la da görüşmelerimiz sürüyor. Umut'un bu takımda kalmasını istiyoruz. Bunu kendisini de ilettik. Bizim şartlarımıza uyarsa anlaşma sağlanır."

SATILMAYACAK FUTBOLCU YOK

Hacısalihoğlu, Sylva ve Tjikuzu'ya da teklif gelmesi durumunda bunu değerlendirebileceklerini belirterek, "Hiçbir takımda satılmayacak futbolcu yoktur. Yeter ki uygun bir teklif gelsin. Biz de bu görüş içerisindeyiz. Ama hiçbir futbolcumuzu değerinin altında satma gibi bir düşüncemiz yok" dedi.

Antalya kampına altyapı veya pilot takım olan Trabzon Karadenizspor'dan oyuncu getirebileceklerini de ifade eden Hacısalihoğlu, "Özellikle Karadenizspor'da A takım düzeyinde oynayabilecek 4-5 futbolcu var. Ancak bu futbolcuları, takımla birlikte kampa götürüp, tekrar geri dönmek zorunda kaldığımızda sıkıntı yaşayabiliyorlar. Bu yüzden, hocamızın bu konudaki kararını bekleyeceğiz" dedi.

26.12.2009

Kaynak : DHA

Hadi lan 6 milyon 250 bin Euradan aşşağı satmazmış.

:D Bunlar bizi kerizmi zanetiyor-6.250 mil evroluk TURSUSUNU KURSUN :D :boohoo:

Lafa bak 4.5 tan aşağı satmazmış kim biyerlerinizi kaldırdı sizin bu kadar anlamış değilim

Zaten o kadar para verecek olsak niye Gökhan'ı alalım. Gider Sercan'ı alırız yanına 2-3 futbolcu verip. Zaten Baros yokken Kewell ve Nonda yeter bize forvette.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt