# Gökhan Ünal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Gökhan Sürprizi !

Ali Lukunku un CV si Gökhanın kinden iyiydi Monaco da T Henry ve Trezeguet den sonra Fransanın gelecek vaad eden futbolcularından birisi olmasını sağlayacak performanslar sergilemiştir ancak şunu ifade etmek isterim Gökhan GALATASARAY için iyi ihtimalle bir Niculescu performansı kötü ihtimallede Ali Lukunku performansı çizer oyun karakterleri benzer olamasını yanı sıra potansiyel performansları da aynı değerlerdedir

Devre arası döneminde gecen isimler , nedense beni hic heycanlandırmıyor ve acıkcası takımın ahengini bile bozabilceginden süphe duyuyorum . Gökhan , Ali Turan , Harbouzi , Önder vs.. bunlar bizim ilk 11'de yer bulucak oyuncular oldugunu düsünmüyorum .

Sercan + Ernst + Ferrari alınmalı , Aydın , S Çalık, Serkan Kurutulmuş, Linderoth, Emre Güngör, Gökhan Zan göndrilmeli belki bu seni heycanlandırır

okudum renkdaş ben ali lukunkunun geçmişi hakkında yorum yapmadım bize geldiği zaman oynadığı futbol halen aklımda ıskaladığı topları unutmadım 2 defa boş kaleye gol atmıştı onu hatırlıyorum

malesef ülke olarak forvet çıkaramadık bir tek sercanın oyununu beğeniyorum ama bursa uçmuş istediği paralara avrupadan çok iyi forvetler alınır

Ali Lukunku un CV si Gökhanın kinden iyiydi Monaco da T Henry ve Trezeguet den sonra Fransanın gelecek vaad eden futbolcularından birisi olmasını sağlayacak performanslar sergilemiştir ancak şunu ifade etmek isterim Gökhan GALATASARAY için iyi ihtimalle bir Niculescu performansı kötü ihtimallede Ali Lukunku performansı çizer oyun karakterleri benzer olamasını yanı sıra potansiyel performansları da aynı değerlerdedir

Lukunku ne cvsi?

Yil Takim Oyun Gol

2007/2008 Standard de Liège Belgium 9 0

2006/2007 Standard de Liège Belgium 23 7

2002/2003 Standard de Liège Belgium 15 9

2001/2002 Standard de Liège Belgium 22 16

2000/2001 Standard de Liège Belgium 33 10

1999/2000 Standard de Liège Belgium 28 8

1998/1999 Standard de Liège Belgium 20 5

Gokhan Unal

Yil Takim Oyun Gol

2005/2006 Kayserispor 32 25

2006/2007 Kayserispor 25 16

2007/2008 Kayserispor 25 11

2008/2009 Trabzonspor 32 15

Turkiye Belcika lig farki:

UEFA Country Ranking 2010

IFFHS

G.Ünal geldiğinde Avrupa'da oynayabiliyor mu?

Ön eleme maçlarına çıktı Ts ile; etkiliyor mu?

Sercan için istenen bonservis bedeli ve ustune 3 tane de adam vermektense Gökhan'ın alınmasını isterim. Hem ne bu beklentiler zaten Baros'un yedeği olacak adam arıyoruz. Bu adam Kayseri'de oynarken tüm taraftar forumlarında istenen oyuncular listesinin başındaydı ne cabuk unutuldu. Trabzon'daki performansı kötü olan adam kötüdür diye bi şey yok. Trabzon taraftarının oluşturduğu baskıyı bilmiyo gibi konuşmayın lütfen. Fatih Tekke'yi yollarken arkasına teneke bağlamadıkları kalmıştı, gittikten sonra adam efsae oldu her gol sıkıntısı yaşanan maçta Fatih Tekke tezahratı yapan bir taraftarın önünde hangi forvet başarılı olabilir? Bence devre arasında yapılabilecek en mantıkı yerli forvet transferi Gökhan Ünal'dır. Hiç bir yerli oyuncuda (Hamit ve Arda hariç) 5milyon Euro falan etmez.

Ön elemede oynaması engel teşkil etmez. Ama ön eleme degil de 1. tur maçıysa oynayamaz. Trabzon Toulouse ile 1. tur muydu yoksa ön eleme mi? 3. ön elemeydi sanırım. Paly-off diye geçiyor. Sanırım oynayabilir o zaman. Bu sene statü degiştigi için yorum farklılıgı olabilir. Ama merak etmeyin bu detayı haldun atlamaz.

Lukunku'ya Gökhan'ı karsılastırmayın Allah aşkına, tamam bize gelir gelmez ayrı konu. Ama yukarıda Allah var, ayıp yahu :)

Gökhan Ünal Galatasaray'a gelirse sinir krizi geçiririm heralde.. Nonda'nın ölüsü Gökhan'a bacak arası atar o kadar diyorum..

Gökhan Ünal Galatasaray'a gelirse sinir krizi geçiririm heralde.. Nonda'nın ölüsü Gökhan'a bacak arası atar o kadar diyorum..

5 milyon istemişler lazio ya bak cin olmadan adam çarpıyolar:D 6.5 verdiler bi halt yapamadı 5 ini bize kitlemeye çalışıyolar:D... has... diyorum kendilerine...

Gelmesini isterim. Bizdeki hücumcularının önünde futbolu seviye atlar.

Gökhan=Nonda+H. Balta+para :eek::eek::eek:

Trabzonspor yönetimi, Gökhan Ünal'ı transfer etmek isteyen Galatasaray'a takas önerisinde bulundu.

Trabzonspor'da transfer çalışmalarını bir an önce sonlandırmak isteyen bordo - mavili yönetimin, Gökhan Ünal'ı transfer etmek isteyen Galatasaray'a takas önerisinde bulunduğu öğrenildi.

Sarı-Kırmızılı kulüpten Gökhan'a karşılık Nonda, Hakan Balta ve bir miktar para talep eden bordo - mavililerin, Galatasaraylı yöneticilere, "Eğer sizin de farklı bir takas öneriniz olursa bunu değerlendiririz" dediği öğrenildi. Ancak Galatasaraylı yöneticilerin ilk etapta bu teklife sıcak bakmadığı ve Hakan Balta'nın yerine başka bir oyuncuyu Trabzonspor'a önerebilecekleri belirtildi.

Bu arada bordo - mavili yönetim yabancı kontenjanını boşaltmak için Tjikuzu ve Sylva'ya kulüp arıyor. Bu futbolcuları Türkiye'de bir takımla takas yaparak yerli futbolcuları kadrosuna katmak isteyen bordo - mavililerin, iki sezon önce de gündeme gelen Eskişehirsporlu Burak Yılmaz'ı da takibe aldığı belirtildi.

GÖKHAN'IN DURUMU BELİRSİZ

Trabzonspor'dan Galatasaray'a transferi gündemde olan Gökhan Ünal da bordo - mavili takımla birlikte Antalya'da kampa girdi. Mutsuz olduğu gözüken futbolcunun durumundaki belirsizlik nedeniyle huzursuz olduğu ve bu huzursuzluğunu teknik direktör Şenol Güneş'e de aktardığı belirtildi.

EKSİKLER GÜNEŞ'İN CANNI SIKIYOR

Antalya kampına sakatlıkları nedeniyle gelmeyen Ceyhun ve Yattara'yla birlikte milli takım kampında bulunan Song'dan hiç yararlanamayacak olan Teknik Direktör Şenol Güneş, Giray ve Zafer Yelen'in de sakatlıklarının sürmesi nedeniyle sıkıntı yaşıyor.

Yabancı oyuncuların da yokluğunda sadece kondisyon ağırlıklı bir çalışma programı yapmayı planlayan Güneş'in, yarın bir basın toplantısı düzenleyerek durum değerlendirmesi yapması bekleniyor.

TOLGA: "FORMA İÇİN SAVAŞACAĞIM"

Bordo - mavili takımın tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin, devre arasında kaleyi tekrar devralmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Şenol Güneş'le daha önce çalıştığını söyleyen Tolga, "Hocam beni, bende onu iyi tanıyorum. Benim yapımda pes etmek yok. formayı kapmak için ne gerekiyorsa yapacağım. Devre arası kampı bu yüzden benim için iyi bir fırsat ve bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğim. Onur da, Sylva da iyi kaleci ama bende kendime güveniyorum" diye konuştu.

30.12.2009

Kaynak : DHA

Gökhan=Nonda+H. Balta+para :eek::eek::eek:

Trabzonspor yönetimi, Gökhan Ünal'ı transfer etmek isteyen Galatasaray'a takas önerisinde bulundu.

Trabzonspor'da transfer çalışmalarını bir an önce sonlandırmak isteyen bordo - mavili yönetimin, Gökhan Ünal'ı transfer etmek isteyen Galatasaray'a takas önerisinde bulunduğu öğrenildi.

Sarı-Kırmızılı kulüpten Gökhan'a karşılık Nonda, Hakan Balta ve bir miktar para talep eden bordo - mavililerin, Galatasaraylı yöneticilere, "Eğer sizin de farklı bir takas öneriniz olursa bunu değerlendiririz" dediği öğrenildi. Ancak Galatasaraylı yöneticilerin ilk etapta bu teklife sıcak bakmadığı ve Hakan Balta'nın yerine başka bir oyuncuyu Trabzonspor'a önerebilecekleri belirtildi.

Bu arada bordo - mavili yönetim yabancı kontenjanını boşaltmak için Tjikuzu ve Sylva'ya kulüp arıyor. Bu futbolcuları Türkiye'de bir takımla takas yaparak yerli futbolcuları kadrosuna katmak isteyen bordo - mavililerin, iki sezon önce de gündeme gelen Eskişehirsporlu Burak Yılmaz'ı da takibe aldığı belirtildi.

GÖKHAN'IN DURUMU BELİRSİZ

Trabzonspor'dan Galatasaray'a transferi gündemde olan Gökhan Ünal da bordo - mavili takımla birlikte Antalya'da kampa girdi. Mutsuz olduğu gözüken futbolcunun durumundaki belirsizlik nedeniyle huzursuz olduğu ve bu huzursuzluğunu teknik direktör Şenol Güneş'e de aktardığı belirtildi.

EKSİKLER GÜNEŞ'İN CANNI SIKIYOR

Antalya kampına sakatlıkları nedeniyle gelmeyen Ceyhun ve Yattara'yla birlikte milli takım kampında bulunan Song'dan hiç yararlanamayacak olan Teknik Direktör Şenol Güneş, Giray ve Zafer Yelen'in de sakatlıklarının sürmesi nedeniyle sıkıntı yaşıyor.

Yabancı oyuncuların da yokluğunda sadece kondisyon ağırlıklı bir çalışma programı yapmayı planlayan Güneş'in, yarın bir basın toplantısı düzenleyerek durum değerlendirmesi yapması bekleniyor.

TOLGA: "FORMA İÇİN SAVAŞACAĞIM"

Bordo - mavili takımın tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin, devre arasında kaleyi tekrar devralmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Şenol Güneş'le daha önce çalıştığını söyleyen Tolga, "Hocam beni, bende onu iyi tanıyorum. Benim yapımda pes etmek yok. formayı kapmak için ne gerekiyorsa yapacağım. Devre arası kampı bu yüzden benim için iyi bir fırsat ve bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğim. Onur da, Sylva da iyi kaleci ama bende kendime güveniyorum" diye konuştu.

30.12.2009

Kaynak : DHA

Şaka yapıyorlardır şaka töbe töbe...

trabzonla anlaşılmaz yönetimdekiler acayip adamlar gidin ibrahim akını alın bunlarla uğraşmayın

Anlaşmaya bak Alanzinho + Gökhan + para verseler Balta'yı vermememiz lazım :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt