Gökhan Ünal'dan Fatih Terim Göndermesi

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Galatasaray karşısında galibiyeti getiren gollerden bir tanesine imzasını atan Gökhan Ünal, sarı kırmızılı ekibin Fatih Terim'in görevden ayrılmasının ardından ciddi bir çöküş evresini girdiğini söyledi.

Gökhan Ünal: "Galatasaray, bireysel olarak iyi bir ekip ama takım değil" dedi.

Galatasaray'ın Fatih Terim'in ardından savaşmayı ve mücadele etmeyi bıraktığını söyleyen deneyimli golcü, "Fatih Terim'den sonra Galatasaray'da çok ciddi bir çöküş var. Fatih Terim varken mücadele edip savaşıyorlardı ancak iki senedir ben böyle bir Galatasaray göremiyorum." ifadelerini kullandı.

Haber7

Bu saatten sonra milli takıma çağırılacağı hayalleri kuruyor heralde. Ondan bu yalamalar.

işine bak gokhan bizde yıllardır seni görmuyoruz 1 gol attın konuşuyorsun.iyi niyetle söylesen anlarım amacın GS ı daha çok karıştırmak.şikecilerin ekmegini yemişligin var tabi.

bence burak yılmaza gönderme yapmalıydı

mesela "beni almak için boşuna üstüne para vermediler" diyebilirdi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Milli takıma oynuyor.Haksız da sayılmaz Burak bundan çok mu iyi sanki?

Gökhan Ünal'ın maç sonu konuşmasında, "Galatasaray, bireysel olarak iyi bir ekip ama takım değil" dediğini duydum.

Ama diğer açıklamayı duymadım ve bu tarz bir açıklama yapacağını zannetmiyorum.

Yala yala sen. Terim yalayinin halinden anlar.

Terim gitsin Izlandayi yensin. Izlanda TD'sinden 20-30 kat fazla kazaniyorken nasil rezil oldu, onu anlatsin. Ha, dogru anlatmisti. Rüzgar yüzündendi.

Milli takıma çağrılması hayırlı olsun. Sonraki maçta ilk 11'de.

bunda suç yok suç bizim ruhsuz futbolcuların bi b.k yiyemeyip bunları konuşturuyor olması..

Milli takımın forveti Bırak Yılmaz'dır.
uza_568400.jpg

yalan söylemiyor beyler

dagilin

ayrica gökhan ünal bizim hakkinda konuşmasi bile ne kadar kötü durumda oldugumuzu anlatiyor.

Ft olacak yalaka karaktersiz herif sonraki milli takım kadrosuna çağırarak ödüllendirir bunu.

Tapa

Geri
Üst Alt