gökhan ünver

Hasan Çam

Ulubatlı Souness
Asıl mesleği reklamcılık olan Gökhan Ünver, 1986 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Sosyal medyada yayınladığı videolar büyük ilgi görünce 15 yıldır içinde olduğu reklamcılığı bıraktı ve sosyal medya içerik üreticiliğine yöneldi. BKM ve Maximum Uniq gibi büyük salonlarda sahneye çıktı.
262F4B77-B047-4CE5-AC12-F645E6EDF855.webp

Son zamanlarda videolarını beğeniyorum.

Son zamanlarda videolarını beğeniyorum.

Yumurta videosunda resmen beni anlatmış 😂😂😂 Bu olay inanın gıcıklık değil koku duyusunun keskin olması çok tuhaf birşey.. Mesela benim 2 çocuğum var ikisi de aynı benim gibi biri 4 biri 8 yaşında balık- yumurta -nemli pis bezle silinen yer gibi irrite edici kokularda direk bulantı refleksi oluyor.. Mesela ben yumurta yerim(anında elimi ağzımı yikatlrim tabi ) ama kekte pastada yumurta kokusu alsam yiyemem..

takip etmem lakin keşfetime düşerse izlerim beğenirim. muhtemelen en keyifli videoları düşüyor

Yumurta videosunda resmen beni anlatmış 😂😂😂 Bu olay inanın gıcıklık değil koku duyusunun keskin olması çok tuhaf birşey.. Mesela benim 2 çocuğum var ikisi de aynı benim gibi biri 4 biri 8 yaşında balık- yumurta -nemli pis bezle silinen yer gibi irrite edici kokularda direk bulantı refleksi oluyor.. Mesela ben yumurta yerim(anında elimi ağzımı yikatlrim tabi ) ama kekte pastada yumurta kokusu alsam yiyemem..
Ben de kendimi bulmuştum, güzel tespitleri var 😂

Personelini tatilde gören patron videosu çok iyi :D
Bulunsun başlıkta, güzel videoydu 👍

Geri
Üst Alt