Gökhan Zan Takıma Dönüyor!

Recep İçfındık

Büyük Kaptan

url]

Galatasaray’da teknik direktör Cesare Prandelli tarafından kadro dışı bırakılan Gökhan Zan takıma dönüyor.

Detaylar GSC Portal'da...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Zz2derqVRZE[/media]

H.O

Tecrübesiyle her türlü iş yapıyordu takımda.

Sevindim çünkü forvet almamız lazım.Yabancı stopere gerek yok şu durumda.

Sabri'de dönecek daha.

Kasa boş. Kiralık forvet alabilseler en azından.

olması gereken de buydu bence. alabileceğimiz yerli stoperler gökhan'dan çok daha iyi oyuncular değil, üstüne bonservis vermemiz gerekecek. chedjou varken de yabancı stoper lükse kaçıyor. gökhan da şans verildiğinde her daim bu şansı iyi kullanan bir oyuncu. güzel bir haber bence.

Yabancı stoper alınsa bile Semih ve Koray'dan başka yerli bir alternatife daha ihtiyaç var. Transfer yapsak bile daha iyisini almanın maddi yönden zor olduğunu düşünürsek mantıklı bir hamle.

Balanta Doria isi yatti mi beyler Eger yattiysa Doria ile anlasip nisanda bize gelmesini saglmaliyiz o zaman bedavaya Doria gelmis olur.

Adam İtalyanlara meydan okudu geçen sene dönecek tabi :-)

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Zz2derqVRZE[/media]

H.O

Tecrübesiyle her türlü iş yapıyordu takımda.

Bir daha izledim.

Adam!

İlk yuventus maçında italyanlara bir hava topu vermedi.

Ben bu konuşmalarından ziyade takıma verdiğine bakarım.

Bazı maçlarda gömülü oynamak gerekir(yoksa elin oğlu 6lıyor) bence Gökhan bu maçların adamı.

Kesinlikle kalmalı.

BlueTapa

gökhan zan iyi topçu serdar taşçı riskti biraz gökhan'ın ne zamandır omzu çıkmıyor düzelmiş diyebiliriz

Şuda var ki Gokhan Hemen sakatlaniyor su adami 20 mac ust uste oynadigini hic gormedim.
Bir daha izledim.

Adam!

İlk yuventus maçında italyanlara bir hava topu vermedi.

Ben bu konuşmalarından ziyade takıma verdiğine bakarım.

Bazı maçlarda gömülü oynamak gerekir(yoksa elin oğlu 6lıyor) bence Gökhan bu maçların adamı.

Kesinlikle kalmalı.

BlueTapa

Geri
Üst Alt