Gökhan Zan'dan Kavga Açıklaması

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
gokhan_zan_595857167.jpg

Oyuncumuz Gökhan Zan, bugünkü antrenmanda yaşanan gerginlik hakkında açıklamada bulundu.

Haberin Devamı GSC Portal'da...

Ulan sanki ilk defa kavga olmuş gibi amma da büyüttüler olayı. Zamanında millet ağzını yüzünü dağıtıp, gözünü kaşını patlatıyordu. İşin ilginç yanı eskisinden daha sıkı fıkı oluyorlardı. :asd: arada böyle kavgalar iyidir. Herkes kendine çeki düzen verir.

Herşey tamam da, Gaasray nedir arkadaş! Galatasaray demek çok mu zor...

Melo asist yapar Gökhan gol atar BJK'ye yada tam tersi birşey olur :D

Video açılmıyor.

Yurtdışındayım hem wifi hemde 3g kullandım.

BlueTapatalk

melo-gokhan-640.jpg

Kavganın sebebi belli. Sneijder Gökhan'a bişey yaptı kaçtı arkasını dönünce Gökhan Melo yu gördü ilk ve ona patladı :p

Sonuç bu resim :D

Basın sağlam oynuyor bu aralar. İyi kudurdular başlarına bişey gelecek belli

Juventus maçından sonra ki o efsanevi konuşman aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor.

Tapatalk

biz avrupa fatihiyiz

ben de kanuniyim

melo da avusturya arşidükü

felan

Samimi olduğuna neye göre karar veriyorsun merak ettim? Kulübün adı Galatasaray ve herkes Galatasaray demeli bence.

Samimi oldugundan degil de, dile daha kolay geliyor. Tabi duruma göre yine Galatasaray deniliyor, ama bende örnegin konusunca Galatasaray degil de, "Galsray" gibi bir sey diyorum.

Mesela "Dün Galatasaray'in macina baktin mi" degil de, "dün Galsray'in macina baktin mi" diyorum.

Yada "Koskoca Galsray" degil de, "Koskoca Galatasaray" diyorum.

Durumuna göre degisiyor. Tam olarak hangisini ne zaman diyorum onu da bilmiyorum, ama genellikle "Galsray" diyorum iste. Aliskanlik olsa gerek.

Geri
Üst Alt