Gökhan Zan’ın Af Nedeni Belli Oldu

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
0cbb7B_cf4827e67254467da2cf9fb6b00b0c39.jpg

Prandelli’nin gelişiyle kadro dışı bırakılan isimlerden olan Gökhan Zan, A takıma geri döndü.

Haberin Detayları GSC Portal’da...

"tecrübeli stoper, ekstra çalıştı ve tek bir idmanı kaçırmadı. 33 yaşındaki savunmacının bu özverisi, yönetimin de dikkatini çekti ve Prandelli ile yapılan görüşmeler sonrası İtalyan hoca da Gökhan’ı kadroya aldı."

Ben öyle olduğunu hiç sanmıyorum.Stoper alamadığımız için takıma geri aldık bence.

kadro dışı bırakılması saçmaydı

her kulvarda olacağız bu sene, geniş kadro şart

para yok diyip transfer yapamıyoruz madem

eldekilerin kıymetini bilelim

Takımda kalmasında bir sakınca görmüyorum. Yedek veya kadro dışı kalmayı dert etmeyecek yerli bir oyuncu. Stoperlerde sakat veya cezalı varsa oynatılır, ligde çok sırıtmaz.

Ben niye idmanlarda hiç Gökhan'ı göremedim ? Antrenman fotolarında Gökhan yoktu .

Umut Bulut lig tv quiz programında takımda en çok çalışan Gökhan Zan demişti.

Sakatlık sorunu olmasa efsane stoperlerimizden biri olabilirdi. Kendi adıma çok beğeniyordum.

Hazirlik kampinin tamamini kacirdi zaten artik dönse bile pek bir faydasi olmaz. Yasi da gecmis bir oyuncu. Parasizliktan döndü.

Sakatlık problemleri yaşamasa semihten çok daha kaliteli bir stoper oldugu aşikar zaten

oynadığı maçlarda kafa toplarını hiç vermiyoruz , 10 atağından 8 i top şişirme , havadan oynama olan anadolu klüplerine karşı iyi bir stoper

İyi bir 'yedek' ve bir 'Türk' bence takımda tutulması oldukça faydalı bir hareket olur. Aynı şekilde sabrinin de.

Sakatlık problemleri yaşamasa semihten çok daha kaliteli bir stoper oldugu aşikar zaten

Ben de bunu yazmak için girmiştim. G.Zan da klasik stoper. Ama az da olsa Semih'e göre çok daha fazla libero yeteneğine sahip.

Defanstan top çıkarma konusunda Semih'ten çok daha iyi.

Eksileri ise ağır ve çok sakatlık yaşıyor.

Umut Bulut lig tv quiz programında takımda en çok çalışan Gökhan Zan demişti.

Sakatlık sorunu olmasa efsane stoperlerimizden biri olabilirdi. Kendi adıma çok beğeniyordum.

Zamanında Beşiktaş da oynarken Arsenal ilgileniyordu bununla sonra sakatlık yaşadı ve vazgeçtiler.

I am the one who knocks!

Profesyonelliğine ve takımda alacağı role hiç bir lafım yok.

Ama Felipe Melo ile girdiği o "sizler" ve "bizler" tartışması canımı sıkıyor biraz.

Çalışmayı sevdiği her halinden belliydi zaten. Sakatlık, yedek kalma falan derken 20 maç kaçırıyor ardından çıktığı Şampiyonlar Ligi maçında çok önemli işler yapabiliyordu. Herkes çalışmadan hazır hissedemez ve böyle şeylerin üstesinden gelemez.

Sabri dönmesin de isterlerse Aykutu da geri getirsinler.

Gökhan iyidir iyi. Zaman gelir arkada kapanmak gerekir bazı maçlarda. O maçlar için al işte mükemmel adam. Iki Juventus maçını hatırlayın geçen sezon.

Edit: O Meloya "siz/biz" demesi antrenmanda beni biraz soğuttu kendinden, bunu da demeden geçemeyeceğim. Ama Juventus maçı sonrası konuşması efsanedir arşivledim o konuşmanın videosunu.

I am the one who knocks!

....Hamit.....G.Zan...Semih...Balta...

Son derece sağlam bir defans hattı. Semih haricinde hepsi kurt :)

Eskiden severdim. Siz-bizden sonra Sabri ile aynı konumdadır benim için. Bu tür oyuncular takımı bölüyor

Geri
Üst Alt