Gökhan Zan’ın Af Nedeni Belli Oldu

Bu önemli gelişme zira maçlara sık sık 2 türk stoperle çıkacağımız anlamına geliyor...

Zamanında Beşiktaş da oynarken Arsenal ilgileniyordu bununla sonra sakatlık yaşadı ve vazgeçtiler.

I am the one who knocks!

Ben Beşiktaş zamanında gerçekten başarılı buluyordum hatta bize geldiğinde sevinmiştim

Kazmaların şansı böyle azimli,hırslı insanlara olsa daha güzel olurdu

Juventus maçında efsane oynadı . Tam konsantre çıktığı maçlarda gerçekten büyük oynuyor ama geçen sezon Melo ile yaşadığı bizler sizlere saygı duyuyoruz siz de bize saygı duyacaksınız gibi gruplaşmanın dibini yaptı . Açıkcası Melo ve diğer yabancılarla arası nasıl olur ilginç olnacak .

Senelerdir takımda durmasının sebebi zaten çok çalışması kendine iyi bakması vs. tam bir profesyonel gibi yaşıyor. Yetenek olmasa dahi çalışmalarını bırakmıyor.

Sabri dönmesin de isterlerse Aykutu da geri getirsinler.

Gökhan iyidir iyi. Zaman gelir arkada kapanmak gerekir bazı maçlarda. O maçlar için al işte mükemmel adam. Iki Juventus maçını hatırlayın geçen sezon.

Edit: O Meloya "siz/biz" demesi antrenmanda beni biraz soğuttu kendinden, bunu da demeden geçemeyeceğim. Ama Juventus maçı sonrası konuşması efsanedir arşivledim o konuşmanın videosunu.

I am the one who knocks!

Bu defans hücüma çıksa geri dönene kadar 3 tane gol yeriz

Semih yanında oynıcak stoper belli oldu,ligin en iyi stoper ikilisine sahip olduk.

en iyi yerli stoperlerden biri.takıma dönmesi isabet oldu.chedjoudan daha iyi oldugunu düşünüyorum ayrıca.

Yerli yabancı kavgası çıkartmasınlar da(sabri,aydınla beraber)

Semihten kat kat iyi oyuncu

Gökhan ve Hakan yerine Koray Günter oynamali.

Geri
Üst Alt