Gökmen Özdenak: "Kesinlikle Hikmet Karaman..."

Hikmet karaman gelsin ön yargılı değilim ama kariyerinde çalıştırdığı en iyi takım bursa onda da sezonu bitiremeden kovulmuş bir adam. çalıştırdığı diğer takımlarda oynattığı futbolla ilgili aklımda kalan hiçbir başarısı özelliği yok. Diğer yandan ersun yanalın kariyeri ortada futbol anlayışı, başarıları ortada. hani kıyaslayanlar için söylüyorum. ersun bu hikmeti 5 le çarpar. biz ersunu tspora şenolgüneşi bursaspora kaçırdık. şimdi hikmete kaldık. ben koskoca galatasarayın vizyonunun bu kadar ayağa düşmesine üzülüyorum. şenol güneşi de ersun yanalıda çok öneren oldu forumda zamanında. fbyi örnek verecek renkdaş olmasın lütfen onlarda azizyıldırım denen bir diktatör var o yüzden hocaya ihtiyaçları bile yok.

Çakma çin malı taratormu?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hikmet Karaman

"Arsenal ile hazırlık maçı yapacaktık. Maçtan önce gittim Arsene Wenger'e, "Tam kadronu çıkar da güçlerimizi görelim' dedim. Tam kadro çıktılar, 4 tane attık".*
(2001 yılı - Kocaelispor'dayken Arsene Wenger'e..)

hiko gelirse cosar bu takim

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

yalniz saka maka hiko cok ezik de kalabilir
wes ile selfie yapip intangrama bile koyar lan bu

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Hikmet karamanı beyenmezsınız onu beyenmezsınız yok cakma terım yok oyle boyle nasıl destek olacak bu taraftar bu takım nasıl ayaga kalkacak prandellı geldıgınde sezar dıye dıye yerı gogu ınletıyordu bazı arkadaslar kım geleecek ya yılmaz vural ya denızlı yada hıkmet hoca baska turk hocamı var macera aramaya gerek yok hıkmet karaman mantıklı secım..

Aslında hikmet karaman gelip efsane filan olabilir burada, ersun yanal fenerbahçe'ye gelmeden önce herkes şampiyonluk kim ersun kim çapı yetmez filan diyodu buna bende dahil ama hepimizi şaşırttı ve sonra bütün takımlar ersunun peşinden koştu. Bu adama da şans verilse belki olabilir belki

Terim vari geriye düstügümüz maclarda sahaya atlama potansiyeli cok yüksek.

Kariyerine bakarak yargılamak çok saçma bi iş.Türk teknik adam Türkiye'de ne kadar bir kariyer yapabilir sizce :D Prandelli,Mancini,Rijkaard'ın kariyerlerini de kendilerini de gördük.

Karakter olarak Fatih Terimin üzerinde bir hoca. Ders almam ders veririm gibi saçmalıklara girmiyor. Haddini bilen, durması gerektiği yeri bilen, 54 yaşına gelmesine rağmen hala kendini geliştimeye çalışan, öğrenme isteği olan. Avrupa takımlarının antrenman metotlarını yerinde gidip inceleyen. Avrupa da oynanan maçları yerinde seyredip notlar alan, hatta anlık dizilişlere göre görüntü alan bir adam Hikmet Karaman.

Başarılı olur veya başarısız olur demiyorum. Sadece bahsi geçen isimler (Saffet - Denizli - Tugay) içinde Hikmet hocaya şans verilmesini doğru buluyorum.

Aslında hikmet karaman gelip efsane filan olabilir burada, ersun yanal fenerbahçe'ye gelmeden önce herkes şampiyonluk kim ersun kim çapı yetmez filan diyodu buna bende dahil ama hepimizi şaşırttı ve sonra bütün takımlar ersunun peşinden koştu. Bu adama da şans verilse belki olabilir belki

ersun konusunda hepimiz haklıydık :D
biz salak puanları elimizle verdik vermesek onlar bu kadar rahat şampiyon olamazlardı.
ayrıca feneri şampiyon yaptılar geçen sene ersunun bir numarası falan yok

Geri
Üst Alt