Üye Görüşü Gol İhtiyacımız: Sneijder'in Şut Atma Arayışı

Fatih Ak

Parçalı Üye
Sneijder bildiğimiz üzere uzaktan etkili şutlar atan ve kariyeri bugünkü goller gibi onlarca golle dolu olan muhteşem bir futbolcu.

Fakat bugünkü şutların güzelliği bazı şeyleri görmezlikten getirmemeli.

Hücum varyasyonlarımız oldukça kötü,alternatiflerimiz yok. Forvette ise muhteşem Burak harika işler çıkarıyor(!)

Etkisiz,anca kaleciyle karşı karşıya kaldığında dar açı yoksa gol atabilen Burak ve yetersiz Umut takıma gol sıkıntısı getiriyor,ataklar başlamadan bitiyor.

Sneijder,pas verdiği zaman vereceği pasın ofsayt,topu kaptırma gibi sebeplerle heba olacağını bildiği için tek etkili çare olarak uzaktan şut atmayı düşünmüş ve bunda başarılı olmuştur.Fakat bu durum günü kurtarmaktan başka birşey değildir. Sneijder de bir yere kadar etki edecektir.

Tekrar be tekrar şunu söylemek gerekiyor:Bize her şeyden evvel iyi bir santrfor gerekiyor.Burak'la Umut'la sezon sonu ge-le-mez.

Hücum hattı vasat da İtalyan'ın da bu rezil hücum performansında etkisi büyük.Bruma tribüne yollanmamalı artık.

Sadece santrafor değil, bir çok ihtiyacımız var. Bekler kötü (sadece Tarık iyi ,ancak sağ tarafta kullanılırsa çok daha iyi olur). Orta saha çok ama çok kötü, Selçuk ve Dzemaili yetersiz, vasat. Bruma gibi bir hücum silahı varken, kullanmıyoruz. Kanatlar çalışmıyor. Forvet zaten rezalet, Umut ve Burak çok çok yetersiz.

Bruma takıma girmeli.Selçuk inan ocak ayında kovulmalı.

Sadece santrafor değil, bir çok ihtiyacımız var. Bekler kötü (sadece Tarık iyi ,ancak sağ tarafta kullanılırsa çok daha iyi olur). Orta saha çok ama çok kötü, Selçuk ve Dzemaili yetersiz, vasat. Bruma gibi bir hücum silahı varken, kullanmıyoruz. Kanatlar çalışmıyor. Forvet zaten rezalet, Umut ve Burak çok çok yetersiz.

iyi bek,iyi orta saha alınsa bile burak yer,yitirir tüm organizasyonları. :mad:
ondan asıl ihtiyaç santfor bence

iyi bek,iyi orta saha alınsa bile burak yer,yitirir tüm organizasyonları. :mad:
ondan asıl ihtiyaç santfor bence

Yabancı sınırı var, en fazla bir transfer yapılır devre arası. Onuda forvete kullanmak en mantıklısı, sana katılıyorum bu konuda. Şu anki önceliğimiz bu olmalı

Pandev gibi yardımcı forvet değil , net bir santrafora ihtiyacımız var.

3 sezondur bu böyle geçen sezon ve ondan önceki sezon en azından Drogba vardı.

Benim hatırladığım en kötü santrfor hattına sahip olduğumuz dönem diyebilirim , 2.golde Şino'nun muhtemelen topu aldığından itibaren kafasında Volkan vardı ama bu kadar net olmasının bir nedenide "tanıdığı" adamlardı !
Birde 2. golde top direkten yada kaleciden dönse 2. santforumuz kabak gibi ofsaytta !

Valla bana kalırsa Umut ve Pandev değişik sistemlerle denenmeli mesela Burak hazır sakatlığı varken fazla yormadan tekli forvette 45dk. Umut 45.dk Pandev denenebilir yada madem 3'lü defans düşümüyor 3-5-2 de Umut Pandev ikilisi denenebilir diyorum sadece uyumu merak ediyorum o mevkide sırıtıp sırıtmaması önemli olan ayrıyetten şu Sneijder için ne zaman gitsin etsem desem bir gerekçe sunsam gol atıyor birşey yapıyor o sebepten bence Sneijder gitmeli :D :D :D

Benim hatırladığım en kötü santrfor hattına sahip olduğumuz dönem diyebilirim , 2.golde Şino'nun muhtemelen topu aldığından itibaren kafasında Volkan vardı ama bu kadar net olmasının bir nedenide "tanıdığı" adamlardı !
Birde 2. golde top direkten yada kaleciden dönse 2. santforumuz kabak gibi ofsaytta !

Sanki önceden aldığı toplarla bir şey becermiş gibi utanmadan nasıl pas istiyor Burak.

şutu atarken ise bariz ofsayta giriyor değerli forvetlerimiz

Sanki önceden aldığı toplarla bir şey becermiş gibi utanmadan nasıl pas istiyor Burak.

şutu atarken ise bariz ofsayta giriyor değerli forvetlerimiz

Beyin kapasiteleri o kadar. Diyelim top kaleciden döndü veya direkten ne olacak? Cevre kontrolü diye birsey yok bunlarda. Onun Burak sürekli ofsaytta kaliyor.

Hep ayni seyi yaziyoruz bisey degismiyor. Bu Burak ne rezil bir futbolcudur böyle. Kafayi yiyecez sonunda taraftar olarak.

Çözüm belli ;
Hamit, Bruma, emre , telles gibi takıma hız, tempo,yaratıcılık, şut gibi özellikler katabilecek oyuncular takıma monte edilmeli

Geri
Üst Alt