GSCimbom
Üye Görüşü Gol Neden iptal Edildi?
O

Üye GörüşüGol Neden iptal Edildi? Sayfa 4

Orhan Terzi ·

Cevap
104
Okunma
1,6K
Sayfa
4/6
Öyle zaten, bu dediğin şey geçen senelerde de oldu. Hakemler yığınla penaltı uydurdu. Yabancı var gelince düzeldi
sen baştan tavrını koymazsan golünü de iptal ederler,penaltını da çalmazlar,45 dk faul de vermezler
oyun olarak çok kötüydük yenmeyi hakettik mi hayır ama benim golümü niye iptal ediyorsun arkadaş sen ver ben yine yenileyim eyvallah

Boey yere düşmüş hamle şansı yok ki arkasından gelen rakibin eli Boey'in sırtında bozuyor ayakta kalmasını. Çok art niyetli karar.

abi yemin ederim ben daha önce hiç böyle bişey duymadım

yani kale çizgisinde kaleci olmayan oyuncu varsa yok sayılıyor öyle mi
allah allah ya hu
ALLAH ALLAH YAHU
tuhaf ama öyle işte. kuralı yanlış tanımladıkları için oluyor bu. en yakın savunmacı diyoruz ama aslında en yakın ikinci savunmacı. kaleciyi saymadığımız için kafa karışıyor.
mesela vikipedi'deki ofsayt tanımında düzgün yazılmış.

'' Urs Lins imzasıyla ülke federasyonlarına gönderilen 968 nolu sirkülere göre; kendisine pas atılan oyuncunun ayağının, kafasının veya vücudunun (kolları hariç) herhangi bir bölümünün, pas atıldığı anda kale çizgisine toptan ve sondan ikinci rakipten daha yakın olduğu anlamına gelmektedir.''

abi yemin ederim ben daha önce hiç böyle bişey duymadım

yani kale çizgisinde kaleci olmayan oyuncu varsa yok sayılıyor öyle mi
allah allah ya hu
ALLAH ALLAH YAHU
Ofsayt olmamasi icin hep 2 oyuncu olmasi lazim iste. Kaleci veya degil fark etmez. AMa bu pozisyonun alakasi yok o isle. Evet Boey ofsaytta ama dusuruluyor, duserken de Konya'li oyuncu da onunla dusuyor. Buna komedi sekilde engelleme demisler :)

Fener sahaya u 16 ile çıksın artık bizim maç dışında puan kaybettiirmezler. Hakemlerin ligde nasıl oyuna etki ettiklerini bu maçta çok güzel gördük. Adam açık fauller vermedimaonrada nizami golü iptal etti daha ne yapsın

sen baştan tavrını koymazsan golünü de iptal ederler,penaltını da çalmazlar,45 dk faul de vermezler
oyun olarak çok kötüydük yenmeyi hakettik mi hayır ama benim golümü niye iptal ediyorsun arkadaş sen ver ben yine yenileyim eyvallah
O gol olsa ben eminim ki yenilmezdik. Oyun cok fena bizim lehimize gelisecekti. Arkada cok bosluk bulacaktik.

Herkes biliyor ki fener bu golü atsa iptal etmeyeceklerdi
bir sezonda iki tane benzer pozisyonda aleyhimize karar verildi

Ve herkes biliyor ki şikecilerin golü böyle iptal edilseydi o orta ve VAR hakemin hakemliği bitecekti.
Çünkü adamların yöneticileri maç bitmeden bile çıkıp baskı yapmaya başlayacaklardı.
Bizim korkaklar yüne kıytırık bir kınama yayınlarlar.

Ve herkes biliyor ki şikecilerin golü böyle iptal edilseydi o orta ve VAR hakemin hakemliği bitecekti.
Çünkü adamların yöneticileri maç bitmeden bile çıkıp baskı yapmaya başlayacaklardı.
Bizim korkaklar yüne kıytırık bir kınama yayınlarlar.
yönetici geçinenler bugün maç olduğundan haberi bile yoktur ne tepkisi

Geri