Habil Dikmetas
Parçalı Üye
Avrupa dönüşü bir maç daha vardı, ordada iptal edildi golümüz. Kocaeli maciydi dogru...
Yabancı varda var yerli varda bulamazsınBen en son VAR nezaman fener aleyhine devreye girdi hatırlamıyorum.
Zaten ilk yarı bittiğinde Kocaeli maçı vibe ı alıyorum demiştim tüy dikildi
Gercekten Kime nasil kim engel oluyor.Ofsayt diye iptal ettiler de fbye olsa hic bi guciptal edemezdi dogradı bizi vardaki
Ekli dosyayı görüntüle 316345
Zaten o yüzden Hacıosmanoğlu denen şerefsiz, gelir gelmez yabancı VAR'ın önünü kesti.Yabancı varda var yerli varda bulamazsın
Geçen sene ifb şampiyon olsaydı bu sene yabancı var olacaktı yine.Zaten o yüzden Hacıosmanoğlu denen şerefsiz, gelir gelmez yabancı VAR'ın önünü kesti.
Bide sanschezi dusurdulerdi o macta 82 dakikada herhalde. Yüzde yüz penaltimizi vermedilerdiAvrupa dönüşü bir maç daha vardı, ordada iptal edildi golümüz. Kocaeli maciydi dogru...
Aynen oyle. Kimse konusmuyor ama bugun Konyasporlu topcunun cektigi sut az farkla disari cikinca, orada bile VAR'i bekledi, acaba Singo'nun eline filan carpiyor mu diye! Maalesef TFF ve hakemler sampiyonu belirleyecek.Geçen sene ifb şampiyon olsaydı bu sene yabancı var olacaktı yine.
Hakemi falan üst üste koyup geçmek lazım abi en ufak fırsatı buldu mu vuruyor herifler.