gol yiyene kadar değişiklik yapmamak

bayern cok rahat gol atıyor yapacak bişey yok

ziyech falan boş iş ligde 1 dk süre vermem bu saatten sonra formayı haketmıyorlar

zahada öyle tete de öyle

barıs alper i koyarım sola kerem devam mertens ortada

Valla anlamıyorum ben illa dank etmesi, yumurtanın dayanması mı gerekiyor bariz ölmüş bitmiş oyuncuları çıkarmak için

En büyük sorunumuz. Hepsinde değiştir diye dakikalarca anırdım ben gördüm okan göremedi yine yine yeniden

Terim babası da böyleydi. Bunu sürekli söylüyorum çünkü sahada Terim futbolu izliyoruz hala. Daha doğrusu kör dövüşü izliyoruz. Terim de inatla bekler 85-90 da oyuncu değiştirirdi. Bıktık bunlardan.

giren oyuncuların vaziyetini de gördük açıkçası
bende böyle düşünüyordum ama girenleri izledikçe iyice keyfim kaçtı,
keşke aynı isimlerle 90dk takılsaydık barış haricinde hiçbiri bir b.ka yaramadı
hatta zarar verdiler

Bayerne 5 atacaktık değişiklikler geç geldi diye 3 yedik.

Çıkarsa bu sefer de takım mükemmel gidiyordu niye bozdun diyecektiniz. Okan daha ne yapması lazım helal olsun demeniz için.

Her naneyi de terime bağlamasanız olmaz

Sorun sadece Bayern maçı olmadığını biliyoruz. Özellikle sene başından beri bu böyle. Sırf bu yüzden ligten de koparsak takıma yazık olur.

Oyuncu yok diyorsanız 75'de de değişiklik yapmazsınız herhalde. Başladığınız takımla maçı bitirirsiniz.

Bayerne 5 atacaktık değişiklikler geç geldi diye 3 yedik.

Çıkarsa bu sefer de takım mükemmel gidiyordu niye bozdun diyecektiniz. Okan daha ne yapması lazım helal olsun demeniz için.

Her naneyi de terime bağlamasanız olmaz
ya millet yenemedik diye degil 74dk beraberlikle gelmis hatta ustun oynamissin atamayacaksinda bari yenilme ve moral olarakta daha guclu ol diyor. bayernle beraberligi kim kabullenmezdi.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En büyük rakip Kerem Aktürkoğlu gibi 1 oyuncuya Yabancı Kuralı'ndan dolayı bağlı kalmak.Kötü oynasa bile erkenden oyundan çıkaramıyosun..

ya millet yenemedik diye degil 74dk beraberlikle gelmis hatta ustun oynamissin atamayacaksinda bari yenilme ve moral olarakta daha guclu ol diyor. bayernle beraberligi kim kabullenmezdi.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu da bayern munih yaw. uyutur seni, çok top oynuyorum sanırsın belki oynarsın da bir gelir tak atar.

Mesela diyorlar ki ee kaçırmasaydık falan, sen atsan onlar vites artırırdı kardeşim. Kolay değil 70 dk oynayabildin işte o motivasyon ve mücadele ile.

Devre arası çok iyi bir orta saha alınmalı paraya kıyılmalı oyuna gönül rahatlığıyla sokabileceğimiz 1 orta saha olmaz mı Ndombele giriyor güven vermiyor, Oliveira giriyor rakibe asist yapıyor, Kerem Demirbay fiziksel olarak ağır gözüküyor. Şu planlamayı biraz doğru yapabilseydik bugün galibiyeti almamız içten bile değildi.

60 dan sinra cok net bir sekilde takim yoruldu ortadaydi neyi amacladi neyi bekledi kimse bilmiyor, neredeyse her mac ayni sikintiyi yasiyoruz. Yaninda oturanlarda mi uyarmiyor oyuncu girdirmemiz gerekli diye? Hep ayni hatalari yapip bir insan nasil ders almaz cok ilginc, sorsalar cevap belli, tam oyuncu girdirecektim gol yedik der. Korkma hoca ikinci yari hemen oyuncu degistirsen adami kovmuyorlar.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bayern cok rahat gol atıyor yapacak bişey yok

ziyech falan boş iş ligde 1 dk süre vermem bu saatten sonra formayı haketmıyorlar

zahada öyle tete de öyle

barıs alper i koyarım sola kerem devam mertens ortada

Tete iyiydi Recep yaf. İlk yarı özellikle iyi iş çıkardı tamam top kayıpları da yaptı ancak hızlı oynuyor ve geriye yardıma da geliyor. Ziyech zaten ortada yok. Zaha ise yorumsuz şuan. İki maçtır kötü.

Tete iyiydi Recep yaf. İlk yarı özellikle iyi iş çıkardı tamam top kayıpları da yaptı ancak hızlı oynuyor ve geriye yardıma da geliyor. Ziyech zaten ortada yok. Zaha ise yorumsuz şuan. İki maçtır kötü.
19 tane top kaybı yapmıs tete

ona göre yorumluyoruz artık

'Birazdan yeriz hoca anca ondan sonra değiştirir' maçları izlerken bunu demeyen yoktur sanırım.
Zaten ikinci yarının ilk 15-20 dksında mutlaka yiyoruz. Takım ilk yarıda o kadar çok prese gidiyor ki 60. dkdan sonra perte çıkıyoruz. Her maç böyle. Girenler ne halde orası ayrı. 3 aydır halen hazır olmayan oyuncular varsa ya bile bile alanlar ya da oynayacak duruma getiremeyenler biraz düşünmeli.

Geri
Üst Alt