gol yiyene kadar değişiklik yapmamak

bu da bayern munih yaw. uyutur seni, çok top oynuyorum sanırsın belki oynarsın da bir gelir tak atar.

Mesela diyorlar ki ee kaçırmasaydık falan, sen atsan onlar vites artırırdı kardeşim. Kolay değil 70 dk oynayabildin işte o motivasyon ve mücadele ile.
ben bikac kez daha yazdim ayni seyi bu bayern evet sende buralarda tutunmaya calisan bi takimsin. buldugunu onlar atar sen atamayabilirsin ama bazen beraberlige yurumenin yolunu bulman lazim sonra yine ye sikinti yok. bizim takim dustu belli ileriye icardi ve barisi birak geri kalan ndombele olur nelsson olur sok kapan. eger berabere kalirsan iste o zaman bayerne karsi berabetlik cikartan bir takim olarak yoluna devam edersin ve enerjin konsantrasyonun moralin guvenin herseyin dahada artar. futbol un psikolojiside var.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19 tane top kaybı yapmıs tete

ona göre yorumluyoruz artık

Rakamlar bazı şeyleri anlatmıyor bana kalırsa. Maç içinde ne yaptığı ve o kayıpları nasıl yaptığı da önemli. Ben süperdi demek istemedim ancak yararlı oynadı bizi öne attı rakibi bozdu. Sorumluluk aldı adam. Denedi yani. Ama demek istediğini anladım :)

Rakamlar bazı şeyleri anlatmıyor bana kalırsa. Maç içinde ne yaptığı ve o kayıpları nasıl yaptığı da önemli. Ben süperdi demek istemedim ancak yararlı oynadı bizi öne attı rakibi bozdu. Sorumluluk aldı adam. Denedi yani. Ama demek istediğini anladım :)
valla bireysel olarak herkes iyiydi yapacak bişey yok takım 70 e kadar cok yoruldu

biz 3 golde atsak bayern 4 atar gibi geldi bana

Çıldırıyorum artık bu duruma. Nefret ettim okandan sırf bu yüzden

Ritim güzeldi oyunun ben yanlış olduğunu düşünmüyorum oyuncular varıyla yoğuyla oynadı toreira ve kaaan ilk yarıdan çok hırpaladı kendini. Skoru bulsak bambaşka oyun izlerdik
Bulamayınca nefesimiz bitiyor
Gene de ben bayern e karşı oynanan bu yürekli oyundan dolayı oyuncularımızı da hocayı da kutlarım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

75. dakikaya bir oyuncu değişikliğiyle girmek sabotaj gibi birşeydi..

Yedek kulübesinde kim var girenlere bakın Barış hariç kimse güven vermiyor Oliveira ya da Ndombele 1-1'ken alsa golü yedirse bu seferde hoca senin yapacağın işe diye tonla laf edilecekti sonuç olarak bitmiş maçın üzerine konuşmak basittir.

Bugün kazanmış olsa haklı olacaktı kaybetti haksız oldu biraz yedek kulübesine bakın kimsenin oyuna alabileceğimiz bir orta sahanın olmadığını fark edin. Oliveira birazcık katkı verebilecek seviyede olsa bugün 60-65 arası girer katkı verir maçı kazandırırdı ama kenarda adam yok.

Terim babası da böyleydi. Bunu sürekli söylüyorum çünkü sahada Terim futbolu izliyoruz hala. Daha doğrusu kör dövüşü izliyoruz. Terim de inatla bekler 85-90 da oyuncu değiştirirdi. Bıktık bunlardan.
65 dakika bayerni ezmişsin yaptığın yoruma bak. Ben de saç baş yoldum değişiklik diye ama şu kafa yapısı saçmalık.

Okan Buruk: "Değişiklik yapıyordum, Kazımcan biraz aksamaya başlamıştı, orayı değiştiriyordum gol yedik."

Yedek kulübesinde kim var girenlere bakın Barış hariç kimse güven vermiyor Oliveira ya da Ndombele 1-1'ken alsa golü yedirse bu seferde hoca senin yapacağın işe diye tonla laf edilecekti sonuç olarak bitmiş maçın üzerine konuşmak basittir.

Bugün kazanmış olsa haklı olacaktı kaybetti haksız oldu biraz yedek kulübesine bakın kimsenin oyuna alabileceğimiz bir orta sahanın olmadığını fark edin. Oliveira birazcık katkı verebilecek seviyede olsa bugün 60-65 arası girer katkı verir maçı kazandırırdı ama kenarda adam yok.
Nelsson’u stopere alırsın önüne Davinson-Torreira yaparsın, savunmaya başlarsın. Ayrıca Kazımcan bitti sahada onu bile oyundan almadı, ileri çıkıp kaptırdığı topta yedik golü. Gelip de oyuna müdahale edilmemesini savunmayın şurada.. Birşey yapmak hiçbirşey yapmamaktan iyidir.

Nelsson’u stopere alırsın önüne Davinson-Torreira yaparsın, savunmaya başlarsın. Ayrıca Kazımcan bitti sahada onu bile oyundan almadı, ileri çıkıp kaptırdığı topta yedik golü. Gelip de oyuna müdahale edilmemesini savunmayın şurada.. Birşey yapmak hiçbirşey yapmamaktan iyidir.
Peki soruyorum 1-1'ken bu hamle yapıldı maçı kazanacağımızın ya da yenilmeyeceğimizin bir garantisi var mı kazanacağımızın bir garantisi yoksa boşa konuşuyoruz.

65 dakika bayerni ezmişsin yaptığın yoruma bak. Ben de saç baş yoldum değişiklik diye ama şu kafa yapısı saçmalık.
Yav abi bırakın şu ezdik mezdik laflarını. Küçük takım avuntusu bunlar. Biz Galatsaray'ız.
Skor tabelasında ezdiğimiz yazmıyor ama?

Peki soruyorum 1-1'ken bu hamle yapıldı maçı kazanacağımızın ya da yenilmeyeceğimizin bir garantisi var mı kazanacağımızın bir garantisi yoksa boşa konuşuyoruz.
O zaman hiçbir maçta oyuncu değiştirmeyelim bu nasıl bir mantık. Adamlar 6’ya 2 falan gelmeye başladı, başlangıç planının iyi olması tek başına yeterli olmuyor, dengeyi sağlayacak olan hocadır ama bize hep eksi yazıyor malesef.

O zaman hiçbir maçta oyuncu değiştirmeyelim bu nasıl bir mantık. Adamlar 6’ya 2 falan gelmeye başladı, başlangıç planının iyi olması tek başına yeterli olmuyor, dengeyi sağlayacak olan hocadır ama bize hep eksi yazıyor malesef.
Zaten oyuncular kenarda giriyordu saha içinde tonla lider var oyunu yavaşlatacak olanlarda spiker kenara oyuncular geldi dediğinde golü yedik. Bu işler tecrübe kazandıkça olur bu da zamanla oturacak her şey saha kenarından beklenmemeli bazen oyuncular saha içinde yatıp 1 dakika geçirse zaten oyuncu değişecek.

ya bayerne karsi oynuyorsun tabiki garantisi yok ama sende en azindan beraberlik icin hamle yaparsin yine yiyorsan ye bisey olmaz. ama yok o hamle yok ona kiziyoruz. mac baslamadan kime sorsan hatta o ilkyaridaki oyuna ragmrn kime sorsan beraberlige razi gelmezmi. herkes razi gelir. baktin aksiyor dakika 60 olmus. doldur defansi nelsson apo sanchez angelinho hic sevmem yinede at iyice cizgiye kapat. aksayan ileri uctakileride cikart orta sahayi 3le barisla veraberlige zorla.

Yav abi bırakın şu ezdik mezdik laflarını. Küçük takım avuntusu bunlar. Biz Galatsaray'ız.
Skor tabelasında ezdiğimiz yazmıyor ama?
Onlar karagumruk mu? Birakin şu biz galatasarayiz laflarini artik. Biz turkiyede Galatasarayiz, avrupada öyle biz Galatasarayiz demekle olmuyor. Ve evet avrupada biz küçük takimiz, anlik başari alinca avrupada buyuk takim olmuyorsun malesef. 23 sene önce aldigimiz uefa ve super kupayla övunuyoruz habire. Peki bu surecte bayern napmis avrupada

Hasılı kelam bayernle boy ölçuşemeyiz, ve evet bugun takimimla gurur duydum

Onlar karagumruk mu? Birakin şu biz galatasarayiz laflarini artik. Biz turkiyede Galatasarayiz, avrupada öyle biz Galatasarayiz demekle olmuyor. Ve evet avrupada biz küçük takimiz, anlik başari alinca avrupada buyuk takim olmuyorsun malesef. 23 sene önce aldigimiz uefa ve super kupayla övunuyoruz habire. Peki bu surecte bayern napmis avrupada

Hasılı kelam bayernle boy ölçuşemeyiz, ve evet bugun takimimla gurur duydum
bu isin ozu su. yenilme. bir oyun ortaya koydun 60dakika. bayern 60dakika ezildi mi evet. tabela tam tersi. gucunun yetmeyecegini bikiykrsun 30dakia da sen diren. ugrasma yenmeye. elbet yenilebikirsin ama o zaman 60 dakika sen ezmis 30dakika onlar ezmis ve berabere bitmis bi mac okur elinde. rakipler senden korkar. bu isin motivasyonunu eline alirsin bi kac macta. o real bu bayern dersek gruptan hickimseyi yenemezsin. korkulacak takim olmanin yolu bu yenemiyorsan yenilmemeye oyna. bayern bile yenemedi seni olur. yenilsende sikinti olmaz. biz galatasarayiz vs dedigin gibi avrupada islemez ama gelecek icin onemli mevzu bu. bayerni yeniyorsan zaten git sampiyonluga oyna. yenilnediginde korkulursun. suan tabelada 3 golle yenildin auri 1 1 bitirdin ayri sey ifade eder mac istatistigi o zaman kormu salar. bayerne 20 sut cekip 10 sut kalende gormussun olur. sadece yenilmediginde bayerni ezmis gibi gorunursun. bunu oturtmak lazim kafaya. kimse bayerne yenildik diye uzulmez. yada yendik beklentisine girmez ama 70dakika berabere gelmissin korumaya calis be yine yiyosan ye ama hocayla oyuncuyla zorla.

Geri
Üst Alt