Gomis: "Bana güvenin, çok çalışacağım"

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
c60c8ac74c914e8f-1533537267.jpg

Süper Kupa finalinde Akhisarspor'a karşı son penaltıyı kaçıran Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, maçın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Gomis, "Sezonun ilk kupasını size hediye edemediğim için gerçekten üzgünüm. Doğum günüm için hediye gibi olacaktı. Futbol Tanrıları farklı işlemesine karar verdi. Durumu kabul edip kazananı tebrik etmeliyiz. En çok sinirlenen benim. Bana güvenin, çok çalışacağım" açıklamasını yaptı.

Finalde penaltı atışından yararlanamayan Bafetimbi Gomis, Galatasaray'da kullandığı 7 penaltıdan 4'ünü kaçırmış oldu.

CNN

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya of penaltı çekmeyi bilmeyen, topa sadece ölümüne abanıp gol atan birisin, Drogba-Baros falan gibi adamlardan sonra Murat 131 gibi geliyorsun yapacak bir şey yok.

Bundan sonra penalti olunca musallat olmasin yeter, o yine sezon boyu gollerini atacaktir suphesiz ama penalti konusunda Muslera bile daha iyi atar kanaatindeyim.

Git sende, maas ile menejeri her hafta problem cikariyor, üstellik ben senin moral bozuklugunu cekemem, yani ilk 50 dakika da gol atti atti yoksa hic bir faydasi yok.

Gececek bunlari

Kahkaha atarak mi üzüldün

Ayip etti,hala israrla dogru yolda oldugunu söylüyor

Gomis çok büyük terbiyezlik yapmıştır Galatasaray camiasına.
Yediği kaba tükürmek bu olsa gerek !
Birde menajeri aracılığın ile utanamdan para arttırımında bulundun.

Şimdi maaşından indirim yapacakmısın Gomis efendi ?
Gol atınca arttırım istiyordun, atamayınca da indirim yapman lazım o zaman.

Çok sinirlendiğinden olsa gerek kaçırdığı penaltıdan sonra seramoni için bekleyen akhisarlı futbolcularla kahkahalar atıyordu.

Geri
Üst Alt