Gomis Gitmeli mi Kalmalı mı ?

Hakkı Abukan

Parçalı Üye
Sürekli Gomis gideceğine dair haberler çıkıyor. En son Haluk Yürekli gönderilebilir dedi. Çağo da yazdı. Daha önce de böyle haberler çıktı. Eyüpspor, Adana Demirspor Arabistan'dan bir kaç kulüp ismi çıktı. Kulüp göndermek istiyorsa çok büyük hata olur. Son 30 dakika için süper bir yedek olduğunu dusunuyorduk ama ilk 11 oynadığı zamanda çok iyi katkı verdi. Takımı taşıdı. 10 puandan fazla sadece Gomisin golleriyle geldi. İcardinin sakatlık sorunu göz önüne alırsak Gomis kalmalı. Ligde Gomis'in önünde iyi bir bitirici olan isim var o da İcardi. Onunda sakatlık sıkıntısı var.

Gomis 16 maçta 9 gol 3 asist yapmış. 66 dakikada 1 skora katkı yapmış. 66 dakikada 1. Çok iyi bir istatistik. Oynadığı dakikaları 90 dakikaya vurdugumuzda 8 maça tekabül ediyor. Bu istatistikler fevkaledenin fevkinde. Geçen sezonda 14 lig maçında 9 gol attı.

Gomis'in gitmesi çok büyük bir hata olur. Belki maç içinde ağır kalıyor presi uygulamıyor belini döndürmekte ağır kalıyor ama bitiricilik üst düzeyde. Tamam Seferovic gönderilsin yerine Haji ve Shamar gibi adam alınsın ama Gomiste kalsın. İcardi sakatlanirsa Haji falan kurtaramaz bizi.

Arkadaşlar sizler neler düşünüyorsunuz?

Sezon sonuna kadar kesinlikle kalmalı, şampiyonlukta şimdiye kadar büyük payı var, o kupayı kaldırmak en büyük hakkı.Saha içi performansı dışında soyunma odası ve takım içi ilişkiler açısından da önemli rol üstlendiğini okudum birkaç yerde. Şampiyonluk sürecinde takımı sahiplenen lider oyunculara ihtiyacımız var. Kendisi ısrarla ben gidicem diyorsa orası ayrı tabii zorla tutamayız ama zannetmiyorum şampiyonluk yolundayken ayrılmak istediğini.

penaltıları kesinlikle kullanmamalı ama madem 40 yaşındasın biraz sıyrılacaksın egolarından

Şampiyon olduğumuzda kupanın yarısi bu adamın aldığı kritik puanlar sayesinde olacak neden gönderelim nasıl ginderelim

Bu sezon net kalmali. Katkisindan + hele saha disi güzel tavrindan dolayi.

Icardi
Xx
Gomis
Baris

Forvet rotasyonu yapariz, seferi yollayarak.

geçen seneki şampiyonluk yarışından kopmuş halimiz olsaydı giderdi ama bu sene iddialı olduğumuz için kalır.

Gondermeyek sonra ahı var geyigi baslar bi ton kafa saaparlar

Kendisinin gideceğini zannetmiyorum. Hatta sezon başı gönderilmek istendi ama kabul etmedi. Sezon ortası hiç gitmez. Muslera ile birlikte takıma abilik yapıyor. Dağıtılan primlerde takıma eşit dağıtılması için (genç oyunculara) gidip yönetimle konuşuyor. Antremanda genç oyunculara yardım ediyor.

30 dakika kala oyuna girse yine Hajiden falan daha fazla gol atar.

Okan hocanın da göndereceğini zannetmiyorum. Umarım böyle bir hata yapmayız.

Geçmişte sınırdan dolayı kewell ve nonda arasında tercih yapmak zorunda kalmıştık

Şuan sınırla ilgili bir derdimiz yok,gol kaçırsada attıklarıyla bizi yarışta tuttu,oynamasa problem yapmıyo

Göndermek için mal olmak lazım

He ikardi var,sefer yerine benzema çekeriz,gomis yerinede dembeleyi düşünüyosak gitmeli tabi o ayrı

Bu sezon işimize yarıyor sene sonu yolu açık olsun

Devre arasinda gitmesinin bir mantigi yok.

Geri
Üst Alt