Gomis Gitmeli mi Kalmalı mı ?

Hiç istemiyordum kalmasını ama herif o kadar çok gotumuzu kurtardı ki devre arası gitsin demeye dilim varmıyor.. Gomis olmayip seferovice kalsak muhtemelen 7-8 puan az alırdık..

O şanlı götün kalıbı alınıp altınla basılmalı süper kupanın yanında sergilenmeli öyle bir veda olmayacaksa kalsın

gitmesi yakın tarihimizin en büyük hatalarından biriydi, kalsaydı eğer 1 şampiyonluk daha fazlamız olabilirdi muhtemelen. üstüne tonlarca para harcadık forvet bulmak için

Sezon sonunda yolların ayrılmasında bir sakınca görmüyorum ama rica ediyorum yerini doğru düzgün dolduralım bu sefer.

Sezon ortasında yolların ayrılması hata olur.

Bu sezonu tamamlamalı. gelecek sezona gelirsek yaptığı bu muazzam katkıların ömrünü çok uzun görmüyorum şampiyon olup ayrılmalı.

İcardi Gomis ikilisinin özellikle iç saha maçalrında çok iyi iş çıkaracaklarını düşünüyorum.

Kesinlikle kalmalı

Son düzenleme:
Kalmalı tabii ki de. Sene başında da bu görüşte idim.

En az sezon sonuna kadar kalmalı. İcardi'nin s2, Gomis'in g.tü ile şampiyonluğa yürüyeceğiz.

Sezon sonuna kadar kalmalı. Sezon sonu emekleri için teşekkür edip uğurlanmalı.

Bu sezon zaten kalmalı. Önümüzdeki sezon için şüpheliyim. Fakat adam ligin bug'unu bulduğu için kafam karışıyor.

Sezon sonuna kadar kesinlikle kalmalı.

Geri
Üst Alt