Gomis/Gümüş Gömücü Forvet Hattı

Tudor ne zaman gorecek bu ikilinin birbiri icin bicili kaftan olduklarini?
Gomisin kafayla indirdigi toplari Sinan Gumus'un roket gibi sutlari ile birlestirin kafanizda..
Sinan topla ceza sahasina sokulmayi seven bir oyuncu, Gomis ise kicini rakibe dayayip verkac yapmaya elverisli bir forvet ve bunu her mac yapiyor.
Acin ulan gozunuzu!!!!!!!!!!!!!!!!
Gomis indirir Sinan Gumus kaldirir her turlu is yaparlar beraber.
Onune gelene gomerler serefsizim.

haksiz miyim gencler?

notjustclutter.jpg

Derbide Sinan'ı uyuşuk uyuşuk görürsem çıldırırım. Benim Sinan'dan nefret ettiğim ve tamamen sildiğim maç geçen seneki şikebahçe deplasmanıydı. Boş boş yürümüştü.

Desteklediğim güzel bir taktik önerisi.

Agüero-Bony tandemine benzer bir ikili olur.
Denmekte fayda var. #HaydiTudor

2425886aca0b7e909eaad8dfdd257be6.jpg

Son düzenleme:
Sinanın o golden sonra yaptığı tavırlar varya.
Acayip antipatik geliyor.
Sen Ronaldomusun arkadaş çık en baştan kendini göster bir Milli ol bir iki üst düzey maçta oyna sonra ense tıraşını görelim.

Gscimbom Mobile

gomis eren ikilisinden iyi olacaktır her türlü

Sinanda beyne dair bir emare olmadigindan..... KILIT!!!

Tam bir bucuk ay once acmisim konusunu.. Hoca yeni uyaniyor. az kaldi az

Sinan bir iki maç üst üste iki gol atsın burak filan efendiymis dersiniz.
Zam ister takımı tehdit eder ya bonservisimi verin tüm Avrupa beni istiyor vs.. Daha sahada takım arkadaşlarindan biri pas filan vermeyince vereceği tepkileri düşünemiyorum.

Şuan bile kendini bir bok zannediyor siz düşünün biraz iyi oynasa ne olur.

Yaşı 24 e gelmiş beyefendi daha oynayacakta parlayacakta şundan medet umanlar var daha. Umut Bulut da ki disiplin azimin %10 olsa şimdiye monaco da filan olurdu.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Son düzenleme:
Sinan bir iki maç üst üste iki gol atsın burak filan efendiymis dersiniz.
Zam ister takımı tehdit eder ya bonservisimi verin tüm Avrupa beni istiyor vs.. Daha sahada takım arkadaşlarindan biri pas filan vermeyince vereceği tepkileri düşünemiyorum.

Şuan bile kendini bir bok zannediyor siz düşünün biraz iyi oynasa ne olur.

Yaşı 24 e gelmiş beyefendi daha oynayacakta parlayacakta şundan medet umanlar var daha. Umut Bulut da ki disiplin azimin %10 olsa şimdiye monaco da filan olurdu.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Tam Real Madrid golcusu.. Sol ayakli, hizli, calim atabilen bir golcu. yakisiklida..

Tam bir troll konu , o koca götünü kaldırıp gol
Felan atamaz artık. Hiç unutmayacağım o gitmek için oynamadığı zamanı hainsin Sinan hainsiniz onu savunanlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tam bir troll konu , o koca götünü kaldırıp gol
Felan atamaz artık. Hiç unutmayacağım o gitmek için oynamadığı zamanı hainsin Sinan hainsiniz onu savunanlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamligi babamdan ogrendim. Sinandan sadece gol atmasini ve futbol oynamasini bekliyorum. Dunyanin en o cocugu bile olsa zerre umrumda degil. Senede milyon euroyu gelsin Yunusa adamlik ogretsin diye kazanmiyor. Maradona zamaninda cok guzel demis yasayis tarzini elestirenlere .. Seni ornek alan insanlar var topluma aitsin vs masal bunlar masal. Kimse beni ornek almasin. Ben hayatimi istedigim sekilde yasamak istiyorum. Kimseye hayat dersi vermeye niyetim yok demis mubarek arjantinlim.
Hic bir boku begenmeyen bir milletiz. Tum dunya siyah biz beyaz. Husnu kuruntucular, pimpirikliler, paranoyaklar..
Tum dunyada mcdonalds burger kingi satista gecer ama tek bir degisik ulke haric.

wahaawooo!!

iste bugun yine Gomis ve Gumus gomucu forvet hattini izleyecegiz.

Az kaldi az. elbet kesfedilecekler.

Galatasaray'ın genç taraftarı kadar spordan anlamayan başka bir kitle yoktur zira adamlar selçuk inan'ı baş tacı edip prandelli döneminden beri Sinan Gümüş'ü yemeye çalışmışlardır ama Sinan da her kritik maç golleri sokup sokup çıkartmıştır. Aydemir Ağabeyin de dediği gibi galatasarayı kimse yıkamaz galatarasayı galatasaraylılar yıkar...21. Şampiyonluğu getiren maçı tek başına aldırmıştır Sinan Gümüş...ee ne yaparsan yap gurbetçi efendi bir türk olduğun için yeniçerici tayfa tarafından hep hakkın yenecek arslan parçası...

Geri
Üst Alt