Gomis Hakkında Tartışalım

Peki o zaman yazılı anlaşma niye yapılıyor ? söyliyeyim; Hukukta bir karşılığı olması için yapılıyor.
Sözlü anlaşmanın hukuktaki karşılığı nedir ? gene söyleyeyim; Yok.

Medeniyet beşiği denen Fransa vatandaşı bir insan bunları bilmiyormu ?
Zam isteyen adam senede 3.5m € para alıyor.Üstüne penaltı kaçırıyor ve Galatasaray bir miktar gelir ve kupadan ediyor.

Sen Galatasaray'lı olarak bunu normal görüyorsan; diyecek bir şey yok.
O zaman bende şimdi diyorum ki; Sayın Gomis, senin yüzünden maçı kaybettik kupa kaybettik.Sen bize başarısız olursan indirim yapıcam diye söz vermiştin, maaşını 2M'e düşür ?

Senca mantıklı mı ?
İş hayatında bunlar vardır özellikle kobi tipi şirketlerde.

X tarihte terfi alacaksın, Y tarihte zam alacaksın tarzı sözlü vaadler verilir bunun için yazılı anlaşma da yapılmaz.

Futbola bunu uyarlamak zor ama çünkü sözleşme süresindeki alacaklar belirli oluyor zaten en baştan.

Yalnız en kötüsü Dursun kesin o sözlü sözü vermiştir, tam Dursunluk hareket.

Yonetimin çıkıp "Biz Gomis ten cok memnunuz zaten kim 29 gol atan bir santrafordan memnun olmaz. Gomis takimimiza bu yil hem 22. Sampiyonuk hem CL de katki saglayacaktir." Deyip topu Gomis ve basına atacak.

Bu isi uzatmak GS a zarar. Gomis 3.250 ye oynayacak. Baaka yolu yok. Tribune para problem degill demenin karsiigini verecek.

Yonetim ondan fazla veya ona yakin para alip bi boka yaramayan feghouliyi, belhandayi ve selcugu sataca, yollayacak.. Bu 3 ise yaramazlara primlerle en az 11 milyon euroyu cope atiyoruz.

Yonetim bunu yapar . Peki buna ragmen istegi gerceklesmeyen gomis yonetimin bu alttan almasina ragmen umursamazligina devam ederse ne olacak ?

Asli sorumluluk yönetimin. Onlar da topu basına atıp Gomis'i hedefe koydular. Benim dışardan gördüğüm bu. Samimi olsalar olay dallanıp budaklanmadan Gomis ile birebir çözebilirlerdi. Kaldı ki Fatih Terim gibi oyuncuyu yönetebilecek teknik direktörün var. Belki hoca da gitse de olur raporu vermiştir kim bilir.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

satamayacağımıza göre oyuncuyu kazanmamız lazım ama öncelikle yönetim ve hoca'nın oyuncuya oturup konuşması ve bir açıklama yapması gerekir.

Sıkıntı şu arkadaşlar.

3 haftadır gündemi bu olay meşgul ediyor ve kimse de çıkıp açıklama yapmadı.

Üstüne laubali bir penaltı atışı ve kaybedilen kupayla milyonlarca insan üzüldü. Tabii şu da var Konya maçından sonra Gomis asla penaltı atmamalıydı. Feg atmalı penaltıları diye çokça söyledim zaten.

Dolayısıyla bu noktada taraftar-oyuncu arasında kopma yaşanıyor. İç saha maçında olası kötü bir skorda ıslık sesleri geldiği an ipler kopar.

Yönetim bu süreci hiç bir şekilde yönetemedi.
fegin maçtaki penaltısı tam bir boss yalnız..

resmen ders niteliğinde..

Geri
Üst Alt