Gomis: "Muslera'ya gol atmak Fransa için hiç kolay olmayacak"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
5344860.webp

Fransız golcü Sport+Football kanalına yaptığı açıklamada, “Muslera’ya gol atmak hiç kolay değil. Milli Takım’ın işi zor”dedi.

Galatasaraylı futbolcu Bafetimbi Gomis, Fransa-Uruguay eşleşmesini Sport+Football kanalına değerlendirdi.

Takım arkadaşı Uruguaylı Muslera'yı anlatan Fransız Gomis, ''Muslera eksiksiz bir kaleci. Karşı karşıya pozisyonlarda onu geçmek çok zor. Ben idmanlarda ona gol atmakta güçlük çekiyorum. Yan toplara fazla çıkmıyor. Karşıdan gelen şutlarda son ana kadar ayakları üzerinde kaldığı için çok dengeli. Ona gol atmak Fransa için hiç kolay olmayacak. Milli Takımımızın işi zor" görüşünü paylaştı.

Fanatik

Teşekkürler Gomis şanlı Fransanın yolunu açtığın için

Gomis de Gsc cenabetliğine karışımış tehlikeli bir çene olmuş :D

Tekrar teşekkürler kral (y)

Fransamız emin adımlarla yoluna ilerliyor

portekiz maçındada bizdeki yediği duran top gollerinin aynısını yemişti bu maçtada yine çıkmakla çıkmamak arasında tereddütte kaldı ve yine kopya bir duran topu içeri aldı yediği 2. gol zaten ortada bu sene ligdeki son 4 maç hariç ve dünya kupası performansına bakarsak resmen rezilleri oynadığını söylemek abartı olmaz.

Fransanın bu duran top golü çok ekstraydı yalnız. Gördünüz mü bilmiyorum ama godine faul de yapılmış atış esnasında.

portekiz maçındada bizdeki yediği duran top gollerinin aynısını yemişti bu maçtada yine çıkmakla çıkmamak arasında tereddütte kaldı ve yine kopya bir duran topu içeri aldı yediği 2. gol zaten ortada bu sene ligdeki son 4 maç hariç ve dünya kupası performansına bakarsak resmen rezilleri oynadığını söylemek abartı olmaz.

Cepheden gelen o topa cikamazsin.

1. Gol sifir hata.

Tek 2. Gol hatali.

Cepheden gelen o topa cikamazsin.

1. Gol sifir hata.

Tek 2. Gol hatali.
Ben cepheden gelen topa çıkmasını söylemedim alıntı yaparken tam olarak okuyun öyle yapın pozisyonu izle yerini korumak yerine ileriye 2-3 adım atıp tekrar geri gelmeye çalışıyor.Aynı pozisyonda loris yerini koruduğu için mutlak golü kurtardı.

Ben cepheden gelen topa çıkmasını söylemedim alıntı yaparken tam olarak okuyun öyle yapın pozisyonu izle yerini korumak yerine ileriye 2-3 adım atıp tekrar geri gelmeye çalışıyor.Aynı pozisyonda loris yerini koruduğu için mutlak golü kurtardı.

Aynen ilk golü pozisyon hatasından yiyor video bulmuştum yutuptanda silinmiş

Aynen ilk golü pozisyon hatasından yiyor video bulmuştum yutuptanda silinmiş
yani ilk gol nasıl yersin diyebileceğim bir pozisyon değil fakat loris gibi ne yapacağını bilirsen de kurtarılması olası bir goldü.Adam anlamadan dinlemeden alıntı yapıp sanki ben çıkmadığı için golü yedi demişim gibi birinci gol sıfır hata deyip çıkıyor işin içinden aydın başkanım.

Birinci gol de Muslera'nın hatası olduğunu düşünmüyorum. Daha çok Varane yaptığı koşu ile çok iyi bir iş çıkarıp topu çok zor bir noktaya gönderdi.

Topu kafa ile uzaklaştırmak için hazır bekleyen Uruguaylı oyuncu bile bu yüzden boşa kafa salladı.

Llrois'in çıkardığı pozisyon ile evet benzerlik var ama bana o pozisyonda top daha yavaş gibi geldi.

Geri
Üst Alt