Gomis: "Yaşımla beraber çok kolay olmasa da Galatasaray için her şeyi vermek istiyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Bafetimbi Gomis: "Çok mutluyum. 3 sene sonra geri geldim ve tekrar burada oynuyorum. Yaşımla beraber çok kolay olmasa da Galatasaray için her şeyi vermek istiyorum. Galatasaray gibi duyguları size çok fazla veren bir takımda oynadığım için çok şanslıyım."

Bafetimbi Gomis: "Sene başından beri taraftarımız bize hep destek oldular. Geçen sene durumlar daha farklıydı ancak bu yıl daha iyiyiz. Daha da iyi olacağız. Burada tekrar oynadığım için çok mutluyum. Galatasaray için gol attığım için çok mutluyum."

1662410083888.png

penaltı kullanmayı bırakarak başlayabilirsin herşeyini vermeye.

Dua et maçı aldık yoksa işin zordu penalti işinden anlamiyorsan koşup koşup gelme ...

seni seviyoruz süper ligin sefiri ama penaltıları atma olur mu.
Zaten sen onsuz da kralsınnnn.

Bir daha penaltı noktasına gelirsen o sevginin nasıl büyük bir hızla sövgüye dönüştüğüne şaşarsın, abarttın artık.

yaw arkadas akıl var mantık var nerdeyse %50 yle penaltı atıyon hala topu nası alabiliyosun eline delireceğim. sorumluluk alma boyutunu baska bi noktaya getiriyon yapma gözünü sevdimin adamı ya. zarar veriyosun takıma. bok gibi atıyon gol olan penaltılar dahil. kaldır da bi bak kaleciye yan ağlara yerden sert vurmadığın sürece atamazsın o golü.

Kanka penaltı kullanma birde saçlarını kökünden kesersen 3 km daha hızlanırsın

Geri
Üst Alt