Gomis'ten Penaltı Kararı

1 - Xelcuk
2 - Rodrigues
3 - Belhanda

olmali o halde. Bence Gomis devam etsin.

Kaynak: fm

bu kararı alması gereken kişi gomis olmalıydı zaten.fatih hocanın bu duruma müdahale etmesi gomisin moralini bozardı ve fatih hoca gibi futbolcusuyla karşılıklı güven ilişkisi içinde olan bi adamın yapacağı bişey değildi

Kim penalti atacak ozaman?

Linnes Denayer Serdar Nagatomo atamaz

Feghouli Rodrigues Donk Fernando Belhanda kariyerlerinde en fazla 5-6 penalti atmistir

Selcuk'un en iyi yaptigi sey penalti kullanmak ama Belhanda'nin donusuyle tekrar kenarda oturacak

Isimiz biraz yas

Belhanda Panenka'ci ustad penalti sikecisi kullanmali

Yahut Rodrigues, caliskan bir tip calisarak ogrenecektir ve istatistik kasacaktir

Belhanda Panenka'ci ustad penalti sikecisi kullanmali

Yahut Rodrigues, caliskan bir tip calisarak ogrenecektir ve istatistik kasacaktir
cidden, önemsiz bi penaltıyı şu belhandaya kullandırsınlar nasıl kullanacağını çok merak ediyorum, şutu kaleye yetişir mi acaba :D

KRAL kullansin ozaman

Malatya macinda skor 1 1 iken son dklarda penalti kazandiktan sonra panenka golu attigini gorur gibiyim

tumblr_mak9n0u94j1r1fq7do1_500.gif

Belhanda kullansın da olur da gole falan çevirirse fanlarına tutunacak dal vermiş olur.

Fernando kullansın. Ayağı düzgün. Feghouli’de kötü durmuyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nasıl bir takımız arkadaş deplasman fobisi penaltı fobisi tövbe tövbe

berandanın panenka olaymıs yannız

penaltilari feghouli atsa daha dogru olur bence. teknik bir oyuncunun atmasi lazim. eren gomis tolga gibi kazmalar iyi penalti atamaz.

belhanda bizde sut cekmiyor ama Younès Belhanda - Elfmetertore kullandigi penaltilarin hepsini gol yapmis

Selcuk bu işi iyi yapıyo işte ölü noktaya bırakıyo topu ondan daha iyi penaltı kullanan ben pek rastlamadım bu ülkede. Yukarı sallıyo topu direk.

Geri
Üst Alt