gonçalo ramos

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
gonçalo matias ramos (20 haziran 2001 doğumlu), boyu 1,85m olan ve primeira liga kulübü benfica ve portekiz milli takımı için forvet olarak oynayan portekizli profesyonel bir futbolcu.

olhão'da doğan ramos, benfica'nın gençlik akademisinden geldi. 2019'da benfica b'de oynamaya başladı ve bir yıl sonra a takıma yükseldi. geçirdiği üç sezonun ardından, ramos kendisini kulübün ayrılmaz bir oyuncusu haline getirdi.

ramos, 2019 uefa avrupa şampiyonası'nı ikinci olarak bitiren 19 yaş altı takımı ve 2021 avrupa şampiyonası'nı ikinci olarak bitiren 21 yaş altı takımı da dahil olmak üzere ülkesini çeşitli seviyelerde temsil etti.

Real Madrid'in bu turnuvadan sonra y.ihtimalle t. listesi:

1. Jude Bellingham
2. Goncalo Ramos

Adamlar kafaya koydugu zaman kimseye yedirmiyor topculari.
Bellingham bence İngiltere Ligi'nden 1 takıma transfer olur.Manchester United'ın almasını çok isterim reis.Casemiro-Bellingham orta sahası çok güzel olur..

Bellingham bence İngiltere Ligi'nden 1 takıma transfer olur.Manchester United'ın almasını çok isterim reis.Casemiro-Bellingham orta sahası çok güzel olur..
Pişmiş et yiyorsa Real Madrid'de görmek isterim reis. Orta sahada iç oyuncusu olarak patlama gücünü daha rahat gösterebilir.

60-70'e okuturlar gibi

Mac konusuna yazmistim. %99 Bayern istiyormus. Farkli takim da olabilir ama buyuklerden birisi istiyordu. Belki Chelsea

benfica zeengin oldu

Twitter’da gündemde ismini görünce ne oldu diye bir tıklama gafletine düştüm. Manchester United’ın transfer listesinde diye haberleri vardı acaba dedim ciddiye mi bindi iş. İfşası çıkmış meğersem. Ronaldo’yu yedek bırakınca Ronaldo lobisi devreye girmiş hemen.

Twitter’da gündemde ismini görünce ne oldu diye bir tıklama gafletine düştüm. Manchester United’ın transfer listesinde diye haberleri vardı acaba dedim ciddiye mi bindi iş. İfşası çıkmış meğersem. Ronaldo’yu yedek bırakınca Ronaldo lobisi devreye girmiş hemen.

33 mac 21 gol, 8 asist

super bir sezon geciriyor.

nereye okutacaklar bakalım

Geçen ki oynanan Lig maçında hareketleriyle falan filan olsun net olarak Benzema'ya özeniyo.Büyük ihtimalle de Benzema Ramos'un idolüdür..

Benfica altyapısı nasıl çalışıyor ya

Oradaki herkesi getirmek gerek

Geri
Üst Alt