Google Adınızı Yazınca Ne Çıkıyor?

Cevap: Google Adınızı Yazınca Ne Çıkıyor?

62635F61665F636161695162656B66656B616AA472A99F69.jpg

Görseller kısmına gelince bu çıkıyor. Cidden lan. Foruma koymuştum bu resmi zamanında ondan dolayı. Rezillik. :D

Busquets mi o?

Google'de resim arama bölümüne "Ünal Aysal NTV Spor" yazin, benim avatar cikiyor ilk sayfada. hahahahahahahaha :D

ntv-1.jpg

24bb34ae.jpg

:asd:

benim adımı yazınca 2 farklı kişinin sayfaları çıkıyor. biri ben, öbürü de kıbrısta okuyan benden 1 yaş büyük bir çocuk. saz çalıyor, türkü okuyor hep kayıtları falan var :)

haha youtube'daki videosunun altına mesaj attım iletişim kurayım bakayım.

beyler benim adımı aratınca görsellerde ilk sayfada 3 tane fotoğrafım çıkıyor 2'si neyse de birini silmek istiyorum. blogger.com diyor, nasıl yapabilirim. böyle pasparlak, iğrenç bir fotoğraf :D

beyler benim adımı aratınca görsellerde ilk sayfada 3 tane fotoğrafım çıkıyor 2'si neyse de birini silmek istiyorum. blogger.com diyor, nasıl yapabilirim. böyle pasparlak, iğrenç bir fotoğraf :D

tamam buldum kaldırdım hehe.

ekleme: ula hala çıkıyor.

bir el atın beyler. bloga log in oldum. fotoğrafı sildim hala çıkıyor google'da.

tamam buldum kaldırdım hehe.

ekleme: ula hala çıkıyor.

bir el atın beyler. bloga log in oldum. fotoğrafı sildim hala çıkıyor google'da.

Valla bende de garip bir Gordon Milne resmi ile Osman Yağmurdereli resimleri çıkıyor dert etme :D

:D hocam naptın sen

kaynağını buldum. photobucket'a upload etmişim oradan silecem. adımı yazınca gördün dimi 5-6 sene önceden kalma sakalsız parlak saçma bir fotoğraf var :) o zamanlar facebook'ta yoktu ki niye öyle bir çekim yaptım :)

Geri
Üst Alt