Google, Nexus 6 ve 9'u Resmen Duyurdu!

Anıl Kıraç

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Son düzenleme:
Nexus'umu değiştirme zamanım geldi :)

Batarya yine problem olacak gibi. 6inch ekran ve 2k hd ekran için az biraz. Belki Android L ve ART ile tasarruf edilebilir.

Nexus iyidir ancak tipsizlik konusunda da sırasını kimseye kaptırmaz.

nexus 9 muhteşem
hele bir de nvidia'nın steam üzerinden stream olayına destek verirse oh yemede yanında yat

Display
5.96” 1440x2560 display (493 ppi)

Battery
3220 mAh

Processor
CPU: Qualcomm SnapdragonTM 805 - Quad Core 2.7 GHz
GPU: Adreno 420

cok iyi

Büyük ekranını 3220 mAh'lik büyük bir batarya ile besleyecek olan cihazda yer alan Turbo Charger özelliği sayesinde sadece 15 dakikalık şarj süresi ile 6 saat kullanım süresi elde edilebiliyor. Ayrıca Google, tam şarj ile 24 saatin üstünde kullanım vaat ediyor.

en cok burasi ilgimi cekti benim
ins diger telefonlar da bu sisteme gecer

Büyük ekranını 3220 mAh'lik büyük bir batarya ile besleyecek olan cihazda yer alan Turbo Charger özelliği sayesinde sadece 15 dakikalık şarj süresi ile 6 saat kullanım süresi elde edilebiliyor. Ayrıca Google, tam şarj ile 24 saatin üstünde kullanım vaat ediyor.

en cok burasi ilgimi cekti benim
ins diger telefonlar da bu sisteme gecer

O bataryanın o ekrana yetmeyeceğini biraz anlayan herkes biliyor :)
24 saatin üstünde kullanım derken dedigini biraz daha iyi okumakta fayda var. Alacağı ekran suresi su anki nexusumdaki gibi en fazla 5-5,5 saat olacaktır.

O bataryanın o ekrana yetmeyeceğini biraz anlayan herkes biliyor :)
24 saatin üstünde kullanım derken dedigini biraz daha iyi okumakta fayda var. Alacağı ekran suresi su anki nexusumdaki gibi en fazla 5-5,5 saat olacaktır.

nereye yetmiyor?
g3'de 3000mah var ve yetiyor
bununki daha fazla üstüne yeni bir android sürümü ve güclü bir cpu ile batarya ömrü baya uzun olacaktir

Android lolipop serisi diğerlerine göre %35 daha fazla batarya verimliliği sağlıyor.

Nexus 6'in ozellikleri cok iyimis

Yeni aldığım tableti iade ettim bunu alıyım diyorum, bu nexus 9 ne zaman çıkar ki?

Türkiyeye kolay kolay gelmez bunlar gelirse de bir süre dokunulmaz el yakar.

Doğru öyle bir sorun var, hem geç gelir hem de geldiğinde yüksek kar payı koyarlar 1-2 ay süreyle, konuyu baltalamış gibi olmayım da samsung tab pro veya tab s tavsiye edermisiniz?

Android L görsel olarak güzel olacak gibi duruyor. Tamamen göze hitap ediyor.

GT-I9300 Tapatalk

Ya tablet konusu açılmışken tablet dediğin 10-12 inç arası olmalı bence. 7-8 inç yapıyorlar, yıllardır gereksiz bulurum.

Birde ekleme yapayım android 5.0 sürümü ile tamamiyle mimari değiştiriyor.

Dalvik sanal makineyi ortadan kaldırıp art'ı geliştirdiler. Gelecek sürümlerle ios'un stabilitesini geride bırakabilirler

Mobil cihazlarda 64bit desteği wuuw.

Son düzenleme:
Nexus 4 aldım geçen sene. Memnuniyetten ölmek üzereyim

Geri
Üst Alt