Google, Nexus 6 ve 9'u Resmen Duyurdu!

Birde ekleme yapayım android 5.0 sürümü ile tamamiyle mimari değiştiriyor.

Dalvik sanal makineyi ortadan kaldırıp art'ı geliştirdiler. Gelecek sürümlerle ios'un stabilitesini geride bırakabilirler

Mobil cihazlarda 64bit desteği wuuw.

Nexus bırakır bırakmasına da tüm cihazların kalibrasyonu aynı olmaz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Önceki nexus lar LG tarafından üretiliyor sanıyordum. Bunda Motorola diyor.

Donanım müthiş ama 6 inc telefon öldürsen almam kusura bakma google.

Ayrıca nexusun cazibesi olan f/p oranının yüksek olma özelliği nexus 6 ile son bulmuş oldu

5.5 inch i gecmeseydi daha iyi olurmus.

Alacak olanlar şimdiden alsın zam geliyormuş ÖTV'ye.

Hepsi değişik.
One = HTC
S = Samsung
Galaxy = Samsung
4 = LG
5 = LG

Bende 5 var bu arada acayip memnunum.

6 inç çok büyükmüş ama. :/ 5'i kullanırım daha zaten.

Bir telefon için 6 inç çok büyük. Telefon amaçlı kullanacaklar için en uygunu 5inç. Zaten 5 inç in yukarısındakiler phablet diye geçiyor

64 bit mi bu?

Son düzenleme:
6 inch ve daha buyukleri phablet olarak biliniyor.

Son düzenleme:
Şu anki telefonumda Android L kurulu. Cok çok büyük radikal yenilikler beklemeyin
Saf L mi kurulu telefonunda yoksa L nin özelliklerinin custom roma port edilmiş haliyle olan bir rom mu kullanıyorsun?

Ben geçen Market uygulamasını yüklemiştim, çok hoş duruyor telefonda. Pastel tonlar ve yazı fontlarını beğendim.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
Saf L mi kurulu telefonunda yoksa L nin özelliklerinin custom roma port edilmiş haliyle olan bir rom mu kullanıyorsun?

Ben geçen Market uygulamasını yüklemiştim, çok hoş duruyor telefonda. Pastel tonlar ve yazı fontlarını beğendim.

GT-I9300 Tapatalk
Port edilmiş L yüklü. Bir nevi saf güncelleme diyebiliriz. Nexus 4 kullanıyorum. Nexus 6'ya geçme vakti geldi. Androidde bana gore Nexus serisinden başka bir model alinmamali.
Batarya olarak gözle gorulur bir artış yok. Fakat ART çok fark ediyor.
64 bit işlemciler yaygınlaşınca büyük bir performans artışı olacak art ile

Processeur felan yardismislarda, o 6 inch nedir arkadas? Okuz gibi telefon.

Optimal telefon = 5 inch.

nereye yetmiyor?
g3'de 3000mah var ve yetiyor
bununki daha fazla üstüne yeni bir android sürümü ve güclü bir cpu ile batarya ömrü baya uzun olacaktir
Daha güçlü cpu daha fazla enerji tüketimi demek ama :asd:

Daha güçlü cpu daha fazla enerji tüketimi demek ama :asd:

Bu dediğiniz yanlış. Yeni işlemciler daha fazla performans ve daha düşük tüketim vaat ediyor. İsin içine art ve 64 bit girince dedigimi daha iyi anlarsiniz.
Fakat arkadaş 3000 mah yeterli demis. 2 k ekrana yetmez. Bu açık ve net. Alacağımız ekran suresi en fazla 5 saati bulur yine.
Nexuslar size uzun batarya suresi değilde daha çok saf android ve performans verir. Nexusalan topluluk bunun farkındadır zaten

Bu Nexus dolu bateri ile 24 saat gidiyor, 15 dakikalik sarjla 6 saat gidiyor.
(Super Charge diyorlarmis)

Google in yalancisiyim.

Geri
Üst Alt