göreve getirdiği teknik direktörün saha içi dizilişine karışan yönetim

Berkan Yavuz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
bjl teknik direktörü Ismael’in ısrarla 3lü oynayacağız demesine rağmen yönetimin 4lü defansa geçmesi yönünde baskı yaptığı ve bu nedenle Ismael’in de 4’lü denemelerine başlayacağı yönünde haberler çıkması üzerine bu başlığın açıklamasına neden olan yönetimdir. ülke futbolunun boktan çıkmamasına neden olan yönetim çeşitlerinden bir tanesidir.

Adamin elinde stoper kalmadiginda bile oyuncu devsirip uclude inat etmisligi var. Gelince de dedi benim olayim uclu, ille de uclu oynatacagim. Bunu eminim yapilan gorusmelerde de demistir. Bundan hele de hazirlik maclarindan dolayi vazgectirmeye calismalari asiri derecede komik. Danagalak Bjk taraftari da bu ise canak tutuyor

Ha o kadroyla uclu oynarlarsa zurnayi avuclarlar :asd:

bir adım öteye gideni de tvde yorumculuk yapan eski futbolcunun baskısıyla diziliş değiştirendir

bkz şeytan perreira

herif çok abes bişi deniyor olmayacağı aşikar olan 1 şeyde ısrar etmekte. bizim işimize gelir ama erken müdahil olunursa toparlanması daha kolay olur herfler adına. örn. de boer palasta saçma bi 3lü zorlamıştı milleti olmayacak yerlerde oynatıp, 4 maç sonunda da dehlenmişti. bu ismayil 3lü tercih edior olabilir ama heriflerde ne sıtoper var ne solda akacak oyuncu. üstüne üslük gezalı 10nr oynatıyor gibi gördüm. çoğu zmn futbol sıporunda kabak gibi ortada olan şey doğru olandır. valerien kabağı görüp kabak tatlısı yerine tiramisu yapmağa yelteniyor. hata

Baştan gideceğin hocanın neyi nasıl oynatacağı hakkında görüş alış verişi yapacaksın. Her hocanın kendine özgü bir oyun sistemi var zaten. 3 lü oynatan hocayı baştan takımın başı a getirme ya da çuvallayana kadar sabret. Bu ülkede 3 lü oynayan kim varsa başarısız oldu zaten ve adamı yediler. Amerika yı yeniden keşfetmeye ne gerek var?

Adamin elinde stoper kalmadiginda bile oyuncu devsirip uclude inat etmisligi var. Gelince de dedi benim olayim uclu, ille de uclu oynatacagim. Bunu eminim yapilan gorusmelerde de demistir. Bundan hele de hazirlik maclarindan dolayi vazgectirmeye calismalari asiri derecede komik. Danagalak Bjk taraftari da bu ise canak tutuyor

Ha o kadroyla uclu oynarlarsa zurnayi avuclarlar :asd:
açık konuşmak gerekir OKAN hoca da aynısını yapsa ve hazırlık maçlarında takım berbat bir göruntu sergilese bizlerde aynısını derdik
OKAN hocanın ne hocalıgı kalırdı ne futbol anlayışı igneyi önce kendimize batıralım

Biz bu işi beğenmiyoruz ama yöneticiler futbolun içinden gelsin de diyoruz
Sen o zaman gör cümbüşü 🤣

Oyuncu transferine karışan Başkan kardeşi veya oğlu kadar rezil bir durum.

Her isteyen adama her istediği topçu alınmaz, ne olursa olsun

Transferi kulüp yapar, hoca verim alır oynatır. Alamiyorsa alacak hoca gelir. Onu isterim bunu isterim diye diye takımların mali tabloları tcmb'ye döndü.

Elindeki kadroya uygun hoca alacaksın, her hocaya uc bes kadro kurmaya kalkarsan kurtulamazsin bu isten

Her isteyen adama her istediği topçu alınmaz, ne olursa olsun

Transferi kulüp yapar, hoca verim alır oynatır. Alamiyorsa alacak hoca gelir. Onu isterim bunu isterim diye diye takımların mali tabloları tcmb'ye döndü.

Elindeki kadroya uygun hoca alacaksın, her hocaya uc bes kadro kurmaya kalkarsan kurtulamazsin bu isten
Bu işin kralını Aysal başkan yapardı.
Sneijder fırsat transferiyken hazır değil kem küm eden Fatih hocaya rağmen aldı ve sonuç ortada.
Hocaya kalsak sakat kakayı alacaktı.
Geçen sezon Burak elmas cica ve Morutanda dur hocam 12 milyon euro bu rumenlere fazla proje miroje yeme bizi deseydi al sana gedson oynat bunu deseydi başkandı hala.
Transfer işinde teknik adamın görüşü çok dikkate alınır ama transfer kararını yönetim yapar.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tazminatı yuklumu bari, bir tazminatta buna. Ödesin kerkenezler

açık konuşmak gerekir OKAN hoca da aynısını yapsa ve hazırlık maçlarında takım berbat bir göruntu sergilese bizlerde aynısını derdik
OKAN hocanın ne hocalıgı kalırdı ne futbol anlayışı igneyi önce kendimize batıralım
Reis diyen cikiyor yani de hazirlik maci adi ustunde. Denersin bir seyler yaparsin takilirsin yani

Geri
Üst Alt